Η ωριμότητα του κόσμου και η ανάγκη να συνεχιστεί (και) με τον Ολυμπιακό...

Aπό paokweb.gr:Αν κάτι έκλεψε την παράσταση στο χτεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο κόσμος του Δικεφάλου...
Πηγή: paokweb.gr
Η ωριμότητα του κόσμου και η ανάγκη να συνεχιστεί (και) με τον Ολυμπιακό...

Καταρχάς και κυρίως, για την μεγάλη παρουσία του... 7.000 και πλέον φίλοι του ΠΑΟΚ γέμισαν το Παλατάκι και έκαναν ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος βόλει.

Ήταν όμως και η ωριμότητα του που τον έκανε μεγαλειώδη... Από την αρχή ως το τέλος δεν ξέφυγε κανείς, το παιχνίδι κύλησε... υπέρ τους -αυτοί το έκαναν τόσο εύκολο- και στο τέλος δεν μπήκε κανείς μέσα.

Ως εκ τούτου, δε δόθηκε σε κανέναν το δικαίωμα να μιλήσει για "παρατράγουδα" και "έκτροπα".

Είναι πολύ σημαντικό, και γι' αυτό θα γίνει σήμερα συνάντηση του Γιώργου Ανδρέου με τους συνδέσμους, τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει τουλάχιστον δύο παιχνίδια στην Πυλαία, καθώς η σειρά πηγαίνει εναλλάξ. Επομένως, είναι αναγκαίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να αποδείξουν πως μπορούν να είναι κόσμιοι και να σπρώχνουν απλώς την ομάδα τους σε επιτυχίες.

Αυτό θα σημειωθεί και σήμερα στη συνάντηση των δύο πλευρών, ενώ χτες ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ πώς και από πού μπορεί να προμηθεύεται κανείς εισιτήρια (διαβάστε εδώ), που αναμένεται να γίνουν... ανάρπαστα!

Βεβαίως, στην ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρεται ως ώρα διεξαγωγής 20.00 και όχι 19.00 που αναφέρει το σάιτ της Λίγκας και αυτό μένει να ξεκαθαριστεί...

Διαβάστε ακόμη...