Τίποτα στην τύχη

Από sportday.gr: Ο ίδιος ο Γεωργιάδης παρών στα γήπεδα όπου παίζουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Κερδίζει και τα αποδυτήρια.
Πηγή: sportday.gr
Τίποτα στην τύχη

Το Σάββατο ήταν στην Κέρκυρα. Αφού επέστρεψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή έκανε την προπόνηση και μετά βρέθηκε στην Αθήνα. Επέστρεψε και χθες έκανε ένα πιο μικρό ταξίδι στη Βέροια. Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας εν όψει των πλέι οφ. Ηδη αλλάζει την εικόνα του ΠΑΟΚ (σε φυσική κατάσταση και τακτική αυτό φαίνεται 100%),

ξέρει ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πλέι οφ και γι' αυτό την Κυριακή παρακολούθησε τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΣ, αλλά και χθες την αναμέτρηση Βέροια-Αστέρας Τρίπολης. Δύο από αυτές τις ομάδες θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΟΚ στην έξτρα διοργάνωση που θα κρίνει την πρωτιά και ο Γ.Χ. επέλεξε να έχει προσωπική άποψη για τους αντιπάλους του.

Είναι και αυτό ένα δείγμα του πόσο «ζεστά» έχει πάρει αυτό το έργο, κάτι που επιβραβεύουν και οι παίκτες με τις δηλώσεις τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι που μιλάνε τις τελευταίες ημέρες στέκονται στο πόσο τους έχει αλλάξει την αγωνιστικότητα και την ψυχολογία ο νέος προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...