Που ποντάρουν για παραμονή Νομπόα στα πλέι οφ

Aπό contra.gr: Πως χειρίζονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το ζήτημα που έχει προκύψει με την συμμετοχή του 29χρονου μέσου στο Κόπα Αμέρικα.
Πηγή: contra.gr
Που ποντάρουν για παραμονή Νομπόα στα πλέι οφ

Είναι ήδη γνωστό ότι ο Κριστιάν Νομπόα θα κληθεί να συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα, κάτι που ενδέχεται να τον στερήσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Ο 29χρονος μέσος είναι πολύτιμος τόσο για την Εθνική του ομάδα, όσο και για τον Δικέφαλο, και, πλέον, μένει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Νομπόα, για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη όσο περισσότερο γίνεται πριν ενσωματωθεί με την αποστολή του Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινά στις 11 Ιουνίου.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου αισιοδοξούν ότι τελικά θα πετύχουν τον σκοπό τους, κυρίως, γιατί ποντάρουν στο όνομα του 29χρονου μέσου που μετρά πολύ στην πατρίδα του. Πιστεύουν, δηλαδή, ότι θα καταφέρουν μέσω του ίδιου του Νομπόα να περάσουν την επιθυμία τους και να τον κρατήσουν στην Θεσσαλονίκη στο μεγαλύτερο κομμάτι των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...