Κρατάει την άμυνα, «ψάχνει» το γκολ

Aπό metrosport.gr: Μπορεί οι δύο απανωτές επιτυχίες απέναντι σε Ξάνθη και Κέρκυρα να έφεραν χαμόγελα μετά από καιρό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ,
Πηγή: metrosport.gr
Κρατάει την άμυνα, «ψάχνει» το γκολ

ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου και ο Γιώργος Γεωργιάδης ξέρουν ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουν.

Σε πρώτη φάση στον ΠΑΟΚ κρατούν την αμυντική βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα και το γεγονός ότι, πλέον, δεν απειλείται όσο στους αγώνες που έδωσε στο πρώτο τρίμηνο του 2015. Κάτι το οποίο η τεχνική ηγεσία θεωρεί πολύ σημαντικό ενόψει των πλέι οφ, αφού η πρωτιά στα προηγούμενα μίνι πρωταθλήματα κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από την καλή επίδοση στα μετόπισθεν.

«Σε διαδικασία αγώνων ανά τρεις ημέρες στο τέλος μιας μεγάλης σεζόν, καμιά ομάδα δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και επιβραβεύεται το αποτελεσματικό» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναγνωρίζουν, όμως, ότι οι εμφανίσεις από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πιο εμφατικές, κάτι που για να συμβεί χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να έχει το εύκολο γκολ. Ετσι θα διευκολύνει την ζωή του στην τελική ευθεία της περιόδου και δεν θα χρειάζεται να καρδιοχτυπά, όπως στο ματς με την Κέρκυρα, όπου είχε ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, αλλά, τελικώς, χρειάστηκε ένα τέρμα προς το φινάλε για να επικρατήσει.

Οι εύκολες νίκες θα δώσουν ψυχολογία

Συν τοις άλλοις, εάν ο ΠΑΟΚ αρχίσει να κερδίζει χωρίς άγχος, «φορτώνοντας», παράλληλα, με αρκετά γκολ τις αντίπαλες εστίες, θα βελτιωθεί και η ψυχολογία των παικτών, κάτι το οποίο η τεχνική ηγεσία θεωρεί κομβικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...