Χαμός για ένα εισιτήριο!

Από inpaok.com: Στις επάλξεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο λίγες ώρες πριν τον τελευταίο ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: inpaok.com
Χαμός για ένα εισιτήριο!

Ήδη έχουν φύγει 2.000 εισιτήρια ενώ οι περισσότεροι αναμένεται να βρεθούν στα εκδοτήρια στο Παλατάκι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (18:30).

«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί και στους ιθύνοντες του TAΠ ΠΑΟΚ που προετοιμάζονται να υποδεχτούν τον κόσμο και θέλουν μαζί τους να πανηγυρίσουν πιθανή πρόκριση στον τελικό. Μέσα σε όλα όσα συμφωνήθηκαν είναι και η απόφαση να υπάρχουν 25 εκπρόσωποι των ΣΦ ΠΑΟΚ όπου θα είναι υπεύθυνοι για την περιφρούρηση του γηπέδου.

Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό να μην συμβεί το παραμικρό στον αγώνα, καθώς εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον τελικό θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει πιθανότητα τιμωρίας της ομάδας που θα χρειαστεί εφόσον καταφέρει να βρεθεί στον τελικό την βοήθεια του κόσμου και κατά της ομάδας του Πειραιά.

Να θυμίσουμε ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι πέντε ευρώ και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να το προμηθεύονται από το Παλατάκι από ως και την έναρξη της αναμέτρησης (18:30) όπως και από το ειδικό σταντ στην Πλατεία Αριστοτέλους (Τσιμισκή) μέχρι τις 15:00μμ.

Διαβάστε ακόμη...