Τεχνικός διευθυντής, xρέη και τριετές πλάνο

Aπό metrosport.gr: Πλησιάζουμε στα τέλη του Απρίλη και αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για το θέμα της ρύθμισης των χρεών που αναμένεται να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
Τεχνικός διευθυντής, xρέη και τριετές πλάνο

Υπάρχει και η εκκρεμότητα για τον νέο τεχνικό διευθυντή, την λύση της οποίας ο Ιάκωβος Αγγελίδης προσδιόρισε μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι είναι αρκετά πιθανό ο Ιβάν Σαββίδης να ανακοινώσει μαζί και την οριστική απαλλαγή του ΠΑΟΚ από τον βραχνά των οφειλών του στο δημόσιο και τον διάδοχο του Ζήση Βρύζα. Αυτό κάνει την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα διαρρέονται από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με την γνωστοποίηση του ανθρώπου που θα πάρει πάνω του τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας ομάδας, θα στείλει μήνυμα προς τον κόσμο του Δικεφάλου ότι ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο τριετίας, φεύγοντας από την λογική του «τα θέλω όλα φέτος» που κυριαρχούσε στην πρώτη τριετία Σαββίδη.

Ουσιαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να δείξει ότι πλέον η επένδυσή του στον ΠΑΟΚ μπαίνει στην δεύτερη φάση της, χωρίς πλέον να υπάρχουν τα μεγάλα προβλήματα με τα χρέη. Φυσικά, θα υπάρχουν ανάλογες ανακοινώσεις και για το προπονητικό κέντρο.

Διαβάστε ακόμη...