Η εβδομάδα των χρεών

Aπό gazzetta.gr: Την Τετάρτη θα κατατεθεί η αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εφορία για την υπαγωγή της στη ρύθμιση των χρεών, όπου και να ενημερωθεί για το τελικό ποσό της οφειλής το οποίο φτάνει τα 10,4 εκατ. ευρώ.
Πηγή: gazzetta.gr
Η εβδομάδα των χρεών

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για την υπαγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ρύθμιση των χρεών. Σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί η ερμηνευτική εγκύκλιος της ρύθμισης η οποία θα ενημερώνει όλες τις κατά τόπους εφορίες για ον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εκκαθάριση της οφειλής από τους πρόσθετους φόρους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το gazzetta.gr για την υπαγωγή στην ρύθμιση η διαδικασία θα είναι χειροκίνητή, με τον φοροτεχνικό της ΠΑΕ Δημήτρη Πανοζάχο την Τετάρτη να καταθέτει την αίτηση. Ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου θα ενημερωθεί ταυτόχρονα για το τελικό ποσό της οφειλής το οποίο θα είναι στα 10,4 εκατ. ευρώ.

Ακολούθως η ΠΑΕ θα αποσύρει τις υποθέσεις των προσφύγων που έχει στα δικαστήρια για να αποκτήσει το δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνται να τελειώσει με το θέμα των χρεών. Να θυμίσουμε πως στο ΑΦΜ της ΠΑΕ στην ηλεκτρονική φόρμουλα εμφανίζεται ένα μέρος του πρωτογενούς κεφαλαίου, της τάξης των 8 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν μόνο στις κύριες οφειλές που έχουν βεβαιωθεί.

 

Διαβάστε ακόμη...