«Ο κόσμος θα μας ωθήσει στον τελικό» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Παϊσιάδης. Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε για τον νικηφόρο χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας και για την παρουσία του κόσμου που θα πρέπει να είναι κόσμια.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο κόσμος θα μας ωθήσει στον τελικό» (audio)

Αναλυτικα όσα είπε:

«Κύλησε σε φυσιολογικές συνθήκες το χθεσινό ματς. Οι προσπάθειες και των δυο διοικήσεων έκαναν το παιχνίδι να εξελιχθεί ομαλά. Όμως σε αυτό συνέβαλε και η άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να επισημάνω για το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι είναι ότι μπορεί να υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός από πλευράς μας για να αποκατασταθεί το δίκαιο μιας και επιστρέφει ο ημιτελικός στη Θεσσαλονίκη αλλά θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι τόνοι και γενικότερα ο κόσμος να έχει ηρεμία ώστε να παίξουμε ένα καλό και ήρεμο παιχνίδι. Θα πρέπει να τεθεί σε απόλυτη εφαρμογή η οδηγία του Κοντονή να μην πέσουν αντικείμενα. Όπως έγινε και χθες θα πρέπει αντίστοιχα και την Δευτέρα να μην πέσουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είχαν συμφωνήσει οι δυο διοικήσεις ότι με ρίψη αντικείμενου θα υπήρχε διακοπή στο χθεσινό ματς: «Ήταν δεδομένο ότι αν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ θα έφευγε από το γήπεδο. Για αυτό εμείς θέλουμε να πάμε με ηρεμία στο παιχνίδι που έρχεται. Έχουμε το προβάδισμα αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει πιο ήρεμος και θα παίξει και αυτός οπότε δεν έχει κριθεί τίποτα. Το παιχνίδι θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος και η συμπεριφορά του από όσα έχουν γίνει στην ομάδα μας είναι υποδειγματική. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι έχει ώριμη συμπεριφορά, αυτό θα πρέπει να κάνει και ο κόσμος για να διαφυλάξει το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είναι ένα ματς που θα ξεπεράσει κάθε παιχνίδι σε προσδοκία προσέλευσης κόσμου και θα είναι διαφήμιση για την Λίγκα».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο: «Ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και σε μια φάση του τρίτου παιχνιδιού που χάσαμε 3-2 πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε και έκανε το γήπεδο άνω κάτω για να κόψει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Θέλω επομένως να πω ότι δεν πρέπει υποδένει ο κόσμος να τσιμπήσει σε τέτοιες ενέργειες και να πέσει σε τέτοιες παγίδες. Αυτό που θέλουμε να ξέρει ο κόσμος ξέρει ο κόσμος είναι να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και με αυτό θα μας ωθήσει για πρώτη φορά να πανηγυρίσουμε την πρόκριση σε ένα τελικό πρωταθλήματος. Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την διάθεση που δείχνει να πληρώσει εισιτήριο. Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον που δείχνει. Είναι συγκινητικό και μας βάζει να είμαστε υπεύθυνοι και ακέραιοι στις υποχρεώσεις μας. Αυτό είναι κάτι το οποίο επιβραβεύει την προσπάθεια του προέδρου. Για να υπάρχει μια τόσο μεγάλη ομάδα η θυσία είναι τεράστια. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται αυτό που γίνεται».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, ΕΔΩ:

Διαβάστε ακόμη...