Τραμπουκισμοί στην Κυψέλη

Aπό inpaok.com: Δύσκολο απόγευμα πέρασαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου, δυο τρεις άνθρωποι της ομάδας και ορισμένοι φίλαθλοι του Δικεφάλου που παρακολούθησαν μαζί τον 4ο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναικό και ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης.
Πηγή: inpaok.com
Τραμπουκισμοί στην Κυψέλη

Δεν υπήρξε καμία μέριμνα από την πλευρά της διοίκησης των πρασίνων για τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναικούς με μοναδική συνοδεία έναν(!) αστυνομικό. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ και όσοι τον συνόδευαν, αποτέλεσαν στόχο λεκτικών επιθέσεων από εξαγριωμένους οπαδούν του Παναθηναικού καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς ωστόσο να δεχθούν άλλου είδους επίθεση.

Η εξέλιξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και η γενικότερη ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο ανέβασαν στα ύψη της αδρεναλίνη που προφανώς προκάλεσε και το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Ανδρέου στα αποδυτήρια. O πρόεδρος του ΤΑΠ αισθάνθηκε μια πρόσκαιρη αδιαθεσία που όμως δεν προκάλεσε ανησυχία καθώς συνήλθε γρήγορα από τη βοήθεια που του προσέφερε το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...