"Δεν θέλω Μουσουλμάνους, ούτε καν τον Νάτχο"

Aπό sport24.gr: Δήλωση που συζητιέται έντονα στο Ισραήλ έκανε ο προπονητής της Μπεϊτάν Ιερουσαλήμ, Γκι Λεβί. Μακάμπι και Ζόρντι Κρόιφ συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Πηγή: sport24.gr
"Δεν θέλω Μουσουλμάνους, ούτε καν τον Νάτχο"

Σάλο προκάλεσε στο Ισραήλ δήλωση που έκανε ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γκι Λεβί, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα δεχόταν Μουσουλμάνους παίκτες στην ομάδα του, γιατί αυτό θα δημιουργούσε προβλήματα και αναταράξεις.

Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν θα ήθελε ούτε καν τον Νάτχο (Ισραηλινός στπν εθνικότητα, Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα). Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ "απάντησε" άμεσα μέσω Instagram, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: "Τι θα συνέβαινε αν ένας προπονητής σε ομάδα της Ευρώπης έλεγε όχι σε έναν Εβραίο ποδοσφαιριστή;" και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του Λεβί.

Ο τελευταίος προσπάθησε να ανασκευάσει, επισημαίνοντας με γραπτή δήλωση ότι δεν είναι ρατσιστής και ότι το σχόλιο του για τον Νάτχο είχε καθαρά αγωνιστικό χαρακτήρα ("έχω τον Σαλμί Αζουλάι στη θέση του γι' αυτό το είπα").

Η συμφωνία Μακάμπι-Κρόιφ

Μέχρι πριν από λίγο καιρό το ζήτημα του Ζόρντι Κρόιφ βρίσκονταν ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και έχει αξία να τονίσουμε που καταλήγει. Ο λόγος για την συμφωνία Μακάμπι-Κρόιφ για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής θα πάρει μία αύξηση 30% στις αποδοχές του (από 350.000 ευρώ θα πάει στΐ5 450.000), ενώ θα έχει και ένα πολύ υψηλό μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...