Αυτά θέλει να περάσει ο Γ.Χ.

Από inpaok.com: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/4) με την Κέρκυρα θέλουν να πετύχουν ακόμα μια νίκη έτσι ώστε να μπορέσουν να μπορέσουν σιγά σιγά να αλλάξουν την ψυχολογία του.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά θέλει να περάσει ο Γ.Χ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν μέσω του αγώνα με τους Φαίακες να να πιστοποιήσουν την καλή δουλειά που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις, αλλά και να δείξουν στον Γιώργο Γεωργιάδη, πως έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν τα νέα στοιχεία που προσπαθεί να προσθέσει ο νέος τεχνικός.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αφού το να αλλάξεις όσα έκανες μισή σεζόν και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι καινούριο είναι πολύ δύσκολο.

Ο Γεωργιάδης θέλει να προσθέσει πλέον, κάποια παραπάνω στοιχεία στην επιθετική ανάπτυξη, έτσι ώστε η ομάδα να σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια. Αυτό φαίνεται και από τις προπονήσεις εκεί που οι ασκήσεις με θέμα το σκοράρισμα είναι ένα από τα βασικά μέρη του προγράμματος.

Αυτή είναι η.... φάση δύο του σχεδίου του Έλληνα κόουτς, αφού αρχικά είχε ρίξει όλο το βάρος να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να δέχεται εύκολα γκολ.

Διαβάστε ακόμη...