Προετοιμασία για το Μεσογειακό

Aπό inpaok.com: Με τον καλύτερο τρόπο προετοιμάζονται οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, μετά και το πέρας των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ενόψει των αγώνων που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.
Πηγή: inpaok.com
Προετοιμασία για το Μεσογειακό

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει η διοργάνωση του Μεσογειακού κυπέλλου στην Ισπανία και τον Δικέφαλο θα εκπροσωπήσουν δύο αθλητές.

Πρόκειται για τον Βασίλη Μυξάκη, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κατηγορία των 71 κιλών των ανδρών και για τον Νίκο Δογάνη, που συμμετέχει στην κατηγορία των 63 κιλών των παίδων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών αναμένονταν να δώσει και ο Δημήτρης Τσεκερίδης, ωστόσο, αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί μετά τις συνεχείς υποχρεώσεις, όπως έδειξαν και οι επιδόσεις του στην Πολωνία πριν από μερικές ημέρες, όπου συμμετείχε σ΄ ένα δυνατό τουρνουά.

Ετσι, λοιπόν, ο τριταθλητής κόσμου δεν θα δώσει το παρών σε κανένα τουρνουά μέσα στο επόμενο τρίμηνο και θ΄ αρκεστεί μόνο στις προπονήσεις. Τέλος, σ΄ έναν περίπου μήνα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, εκεί όπου σίγουρα θα λάβουν μέρος τέσσερις αθλητές του «ασπρόμαυρου» συλλόγου, ενώ θα προσπαθήσουν να προκριθούν και άλλοι δύο μέσω των προκριματικών.

Διαβάστε ακόμη...