Παραγωγή… τίτλων!

Από inpaok.com: Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ διαθέτει 20 τμήματα, που έχουν προσφέρει αμέτρητες επιτυχίες και τίτλους στο Σύλλογο. Στα 18 χρόνια της προεδρίας του Θανάση Κατσαρή έχουν κατακτηθεί 25 πανελλήνιοι τίτλοι, με τελευταίες επιτυχίες το κύπελλο στο βόλεϊ, το κύπελλο στο χάντμπολ και το 10ο πρωτάθλημα Ελλάδος στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
Παραγωγή… τίτλων!

Τα περισσότερα τρόπαια –13 συνολικά- έχει φέρει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (10 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα), ενώ έχουν κατακτηθεί πανελλήνια πρωταθλήματα στην πυγμαχία (2003-2007), στην Αρση Βαρών (2006), στην κολύμβηση (2007) και στο ρόλερ χόκεϊ (2008).

Το ανδρικό χάντμπολ έχει κατακτήσει επίσης 2 πρωταθλήματα Ελλάδος (2009, 2010), ένα κύπελλο (2012), ενώ το γυναικείο τμήμα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2013 και κυπελλούχος το 2014.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ παραμένει μια δεξαμενή παραγωγής αθλητών και αθλητριών και παρόλη την οικονομική κρίση παραμένει ένα από τα πιο υγιέστατα οικονομικά σωματείο στην Ελλάδα.

Η συμβολή του Θανάση Κατσαρή είναι ανεκτίμητη, ακόμη και σήμερα με την παρουσία και την οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μπορεί να καυχιέται και να χαίρεται για τις επιτυχίες των ομάδων σε όλα τα επίπεδα. Από τα παιδικά τμήματα μέχρι τις ομάδες που πρωταγωνιστούν παντού σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Και μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η έντονη παρουσία του "Δικεφάλου".

Με την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά πολλών ανθρώπων φτάσαμε σ' αυτό το αποτέλεσμα και όλοι γνωρίζουν πως ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έχει παρόν και μέλλον

Διαβάστε ακόμη...