Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Από inpaok.com: Άφωνους έχει αφήσει άπαντες στον ΠΑΟΚ ο Ρικάντο Κόστα. Τι συνέβη; Μόλις ανέλαβε το νέο προπονητικό τιμ τις τύχες του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην θέση του και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας που τις προηγούμενες εβδομάδες έκανε στους παίκτες ΠΑΟΚ όλες τις απαραίτητες εξετάσεις μετά από εντολή του Γιώργου Γεωργιάδη που ήθελε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την φυσική κατάσταση των παικτών.
Πηγή: inpaok.com
Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Ρικάρντο Κόστα λοιπόν είχε τα καλύτερα αποτελέσματα από όλους. Ο Πορτογάλος θα γίνει στις 16 Μαίου 34 ετών αλλά έχει φυσική κατάσταση 20χρόνου! Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο πιο δυνατός από όλους τους υπόλοιπους και στα τεστ αντοχής άφησε όλους τους επιτελείς της ομάδα άφωνους. Μάλιστα άφησε στην δεύτερη θέση του Εργκους Κάτσε που εδώ και χρόνια είναι ο παίκτης πρότυπο αθλητή στην ομάδα με τις αντοχές του να είναι απίστευτες κάτι που άλλωστε φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον ο Ρικάρντο Κόστα και αφού πλέον άρχισε να δένεται και με τους συμπαίκτες του περιμένει πως και πως την επανέναρξη του πρωταθλήματος για να δείξει την δύναμη του και στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε νωθρά παρασυρόμενος από την γενική κακή εικόνα της ομάδας αλλά η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φερνάντο Σάντος τον υπολογίζει για την Εθνική Πορτογαλίας.

Μάλιστα τα εκπληκτικά αποτελέσματα των τεστ για την φυσική του κατάσταση, επιβεβαιώνουν τα λόγια του συμπατριώτη του Αντελίνο Βεϊρίνια που είπε για αυτόν΅παλιότερα: «O Ρικάρντο είναι τόσο δυνατός που μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο ως τα 40 του!»

Διαβάστε ακόμη...