Ο Σπυρόπουλος, ο Πανιώνιος και ο Ποζατζίδης

Aπό thessports.gr: Μετά τους Κατσικά και Τζανδάρη, ο τρίτος που θα λύσει εντός ημερώντο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
Ο Σπυρόπουλος, ο Πανιώνιος και ο Ποζατζίδης

Ήδη οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά η συνεργασία τους.
Ήδη εδώ και κάποιες μέρες ακούγεται έντονα πως ο έμπειρος μπακ θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί, αλλά προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μεταγραφής.
Ο Σπυρόπουλος έχει ζητήσει να προπονείται με την πρώην ομάδα του, ωστόσο δύσκολα θα υπογράψει εκεί συμβόλαιο διότι πάρα πολύ απλά, οι κυανέρυθροι δεν κατέθεσαν φάκελο, άρα δεν θα πάρουν άδεια, οπότε θα ισχύει ο περιορισμός στις μεταγραφές.

Με δεδομένο ότι μπορούν να αποκτήσουν μόνο τρεις Έλληνες των 24 ετών, δύσκολα θα πάρουν αριστερό μπακ, καθώς αυτήτη στιγμή στο ρόστερ τους υπάρχουν ο Τασουλής και ο Ποζατζίδης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Εκτός κι αν πωληθεί ή αποχωρήσει κάποιος εκ των δύο, οπότε ίσως και να ανοίξει μία θέση για τον Σπυρόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...