Περίεργη η στάση της Ξάνθης

Από sdna.gr: Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της διοίκησης της Skoda Ξάνθης, σχετικά με τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Περίεργη η στάση της Ξάνθης

Ωστόσο, η στάση της δεν ήταν πάντα το ίδιο δυναμική, σε άλλες περιπτώσεις που οι Ακρίτες θεώρησαν ότι αδικήθηκαν. Το SDNA θυμίζει...

Ακόμα μία από τις γνωστές της πρωτότυπες ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, αυτή τη φορά καυτηριάζοντας τη διαιτησία που αντιμετώπισαν οι Ακρίτες στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μπορεί να μην σημειώθηκε κάποια απόφαση του Βοσκάκη που να συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος ή κάποια άλλη σημαντική φάση που να επηρεάστηκε έστω και έμμεσα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης αποφάσισε με μια λιτή, καθ' όλα όμως κατατοπιστική ανακοίνωση να τραβήξει τα φώτα πάνω του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε στο χθεσινό ματς.

«Εμείς λέμε να πάμε να Βοσκήσουμε όλοι μαζί.;

Εσείς τι λέτε;

Λέτε να άλλαξε ο λύκος μαντρί;», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Ακριτών, ως συνέχεια της δήλωσης του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν θέλω να κάνω σχόλια για διαιτησία, πάντα γίνονται λάθη κι από την μία αλλά και από την άλλη πλευρά, αλλά σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την δουλειά μας. Ποτέ δεν θα πω ότι ο διαιτητής βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε κέρδισε, ίσως έπρεπε να χειριστούμε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν πράγματα που εμείς μέσα στο γήπεδο τα καταλαβαίνουμε καλύτερα και ελπίζω να μην δούμε κάτι τέτοιο στη συνέχεια».

Χαμένος με... Ολυμπιακό

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι απ' αυτούς που μασάνε τα λόγια τους. Όταν έχει παράπονα από τη διαιτησία θα τα εκφράσει, όπως έκανε και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στις 11 Ιανουαρίου, στο 3-1 του Ολυμπιακού στα Πηγάδια, ο Λουτσέσκου τόνισε: «Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Ο Ολυμπιακος έχει μια δυνατή ομάδα πολύ δυνατή για μας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τέτοια προστασία. Είμαστε πολύ μικροί γι' αυτούς. κάναμε τα λάθη που κάναμε και το πληρώσαμε».

Ακόμα και ο Παντελής Καπετάνος μίλησε «για καταστάσεις που είναι λιγάκι δύσκολες και δεν αναφέρομαι αγωνιστικά. Ο νοών νοείτω».

Να θυμίσουμε ότι σε εκείνο το ματς, το φάουλ από το οποίο προέρχεται το 1-0, το είδε μόνο ο Μιχάλης Βοσκάκης και επιπρόσθετα έστησε το τοίχος των παικτών των Ακριτών περίπου 2 μέτρα πίσω από την κανονική απόσταση.

Ανάλογου ύφους ήταν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου και μετά το τέλος του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έκανε εκ νέου λόγο για υπερπροστασία: «Υπήρχε επίσης και η υπερπροστασία από τον διαιτητή. Πολλές κίτρινες κάρτες που μας οδήγησαν και σε δύο αλλαγές χωρίς να θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια κόκκινη. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίζει χωρίς αυτή την προστασία».

Μάλιστα, τότε το SDNA είχε παρουσιάσει ακριβώς για ποιες φάσεις διαμαρτυρόταν ο Ρουμάνος τεχνικός.

Και στις δύο περιπτώσεις αυτές, η -λαλίστατη κατά τ' άλλα- διοίκηση σιώπησε και άφησε τον Λουτσέσκου να φωνάζει μόνος του. Το τι συνέβη σε εκείνες τις περιπτώσεις και η ΠΑΕ ουσιαστικά «κατάπιε» τη... γλώσσα της, είναι μάλλον ...ρητορικό ερώτημα.

Διαβάστε ακόμη...