Το πρόβλημα του Τζιόλη

Από inpaok.com: Περίπλοκο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Το πρόβλημα στο δεξί προσαγωγό έχει επιβαρύνει τη συνολική κατάσταση του παίκτη που χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη φετινή περίοδο αγωνιζόμενος.
Πηγή: inpaok.com
Το πρόβλημα του Τζιόλη

Ο Τζιόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις προς το τέλος του α΄ ημιχρόνου και στη διάρκεια της ανάπαυλας αποφασίστηκε να αντικατασταθεί όχι γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του και δημιουργηθούν επιπλοκές για τη συνέχεια της περιόδου.

Η ανάγκη συμμετοχής του στα play off, και το γεγονός ότι βρισκόμαστε μεσούσης της περιόδου, δεν επιτρέπει δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων (του έχει δοθεί συγκεκριμένο ασκησολόγιο) και όταν κρίνεται απαραίτητο θα κάνει κάποιες ενέσεις για να αντιμετωπισθεί πρόσκαιρα το πρόβλημα και το καλοκαίρι να γίνει ένας λεπτομερής κύκλος εξετάσεων που θα επιτρέψει στους γιατρούς να αποφασίσουν ποιος είναι ο ενδεδειγμένος και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας και του ιατρικού τμήματος είναι να μην επιβαρυνθεί σε καμία περίπτωση ο διεθνής ποδοσφαιριστής ώστε να έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα στους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...