Ποιους είδε ο Σαββίδης

Aπό inpaok.com: Αλλεπάλληλα ραντεβού για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΠΑΟΚ είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Ποιους είδε ο Σαββίδης

Ο Σαββίδης βρέθηκε και συζήτησε με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Μαρία Γκοντσαρόβα, αναλύοντας μαζί τους διάφορα θέματα, όσο και με τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους ποδοσφαιριστές για όσα έχουν να κάνουν με την πορεία της ομάδας και τις περαιτέρω προοπτικές της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης ενημέρωσε αναλυτικά τον μεγαλομέτοχο για όλα τα ζητήματα, και, κυρίως, για το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, αφού από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Ζήση Βρύζα, αυτομάτως θα αρχίσουν να τρέχουν όλα όσα αφορούν τον προγραμματισμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τη συζήτηση των δύο ανδρών απασχόλησε και η περίπτωση Λόρια και τις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες του. Με την Γκοντσάρεβα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις εξελίξεις στο θέμα των χρεών.

Όπως είναι γνωστό, απομένουν να γίνουν ορισμένα διαδικαστικά, έτσι ώστε σε λιγότερο από ένα μήνα ο Σαββίδης να καταβάλει το ποσό των 10, 4 εκατομμυρίων ευρώ και να απαλλάξει οριστικά τον ΠΑΟΚ από τα χρέη παλαιότερων χρόνων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε συνάντηση και με τον Γιώργο Γεωργιάδη, από τον οποίο ζήτησε, να καταβάλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ και στη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...