"Μάτια" και στον Λουτσέσκου

Από sport24.gr: Ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η παρουσία του στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή (5/4) δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Πηγή: sport24.gr
"Μάτια" και στον Λουτσέσκου

Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που μετράει για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή (5/4) είναι το τρίποντο της νίκης για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ωστόσο, η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα αναμένεται να μην περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι αρέσει στους διοικούντες τον "Δικέφαλο" και το όνομά του είχε συζητηθεί έντονα στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο σε αυτά βρισκόταν ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα τα κατορθώματα και τις ικανότητες του Ρουμάνου τεχνικού της ακριτικής ομάδας.

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει το σενάριο συνεργασίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου να μην μοιάζει μακρινό, είναι ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο συμπατριώτης και συνονόματος του Ρουμάνου προπονητή, Ραζβάν Ρατς, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμηση στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού της Ξάνθης.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του Σαββίδη

Πέρα από τον Ζήση Βρύζα, όμως, ο Λουτσέσκου αρέσει και στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον έχει στο μυαλό του για το καλοκαίρι. Άλλωστε, τα όσα πέτυχε και μπορεί να πετύχει με την Ξάνθη ο Ρουμάνος προπονητής δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν και ειδικά από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Λουτσέσκου έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Θράκης, αλλά όπως κάθε προπονητής αντιμετωπίζει αναμετρήσεις όπως αυτές με τον ΠΑΟΚ, ως προκλήσεις για να "διαφημίσει" την προπονητική του ικανότητα.

Ωστόσο, για την ομάδα του και τον ίδιο το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ξάνθη βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και παίζει για τον τελικό με τον Ηρακλή.

Διέψευσε ο Καζναφέρης

Μάλιστα, ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Καζναφέρης, όταν πριν από λίγο καιρό "ακούστηκε" το όνομα του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα σενάρια, λέγοντας πως δεν υπάρχει επίσημη κρούση από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ξάνθη για τον Λουτσέσκου, δείχοντας με αυτήν την κίνηση ότι κάθε άλλο παρά ήσυχοι είναι οι άνθρωποι της για το μέλλον του Λουτσέσκου στον σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη...