Ποιοι κρύβονται πίσω από την «επίθεση»

Από inpaok.com: Συνεχίζεται στη Ρωσία ο θόρυβος που προκάλεσε η ανακάλυψη (με το INPAOK να το αποκαλύπτει πρώτο από όλα τα ελληνικά ΜΜΕ) πως χάκερς «εισέβαλαν» στον προσωπικό λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη και όπως ισχυρίζονται έχουν στην κατοχή τους 12 χιλιάδες έγγραφα από την προσωπική αλληλογραφία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ποιοι κρύβονται πίσω από την «επίθεση»

Από το στρατηγείο της Agrocom –της μεγαλύτερης εταιρίας- του Σαββίδη δεν υπήρξε ούτε σήμερα κάποια αντίδραση, κάποιο σχόλιο αναφορικά με το «χάκινγκ» στην αλληλογραφία του ιδιοκτήτη της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ενέργεια μπορεί να σχετίζεται με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην περιοχή του Ροστόφ, όπου ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του σημερινού κυβερνήτη, Βασίλι Γκολούμπεφ, με τον οποίο είναι σε ανοικτή αντιπαράθεση με αφορμή τη διαχείριση του αεροδρομίου της περιοχής.

Το αεροδρόμιο του Ροστόφ ήταν στην πλήρη επίβλεψη του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο η εμπλοκή του γνωστού Ρώσου δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Βέκσελμπεργκ, και η πρόταση του προς τον Κυβερνήτη Γκολούμπεφ να επενδύσει στο αεροδρόμιο της περιοχής έχει ανατρέψει τα δεδομένα και έχει φουντώσει τη διαμάχη των δύο πλευρών

Διαβάστε ακόμη...