Χάλασαν τα... βέλη του Κλάους!

Από paokweb.gr: Ο Στέφανος Αθανασιάδης στο δεύτερο γύρο έχει "σιγήσει" και ο ΠΑΟΚ, στο δρόμο προς την επιστροφή στις επιτυχίες, χρειάζεται τον Κλάους... πολυβόλο!
Πηγή: paokweb.gr
Χάλασαν τα... βέλη του Κλάους!

Έχουμε αναφερθεί και αναλύσει όλες τις παραμέτρους της κατάρρευσης του ΠΑΟΚ. Από τις αμυντικές, κάκιστες επιδόσεις, μέχρι την επιθετική λειψανδρία και το ντεφορμάρισμα παικτών-βαρόμετρα.

Ίσως από τα πιο κομβικά στοιχεία, είναι η "αφλογιστία" του Κλάους στον δεύτερο γύρο, σε συνάρτηση με την πολύ "φλογερή" απόδοσή του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Από τα 11 γκολ που έχει σημειώσει συνολικά στο πρωτάθλημα, μόλις τα 2 έχουν επιτευχθεί στον δεύτερο γύρο (σε 9 παιχνίδια συγκεκριμένα)!

Με αντιπάλους τον Πλατανιά (18η αγ.) και τον Παναθηναϊκό (27η αγ.). Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια που συμμετείχε, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Κι αυτά, σε πλήρη αντιδιαστολή με τον πρώτο γύρο, όπου πέτυχε 9 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Είναι βέβαιο, πως ο νέος ρόλος που του έδωσε ο Αναστασιάδης και τον έβγαζε έξω από την περιοχή, αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερό χαφ ή περιφερειακός επιθετικός, του αφαίρεσε την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στο γκολ.

Και, πλέον, χρειάζεται περισσότερες τελικές για να βάλει γκολ. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με 1 γκολ/3 τελικές προσπάθειες και τώρα χρειάζεται 3,7 τελικές για να βάλει 1 γκολ. Και πάλι παραμένει πρώτος στην σχετική κατηγορία, αλλά είναι ενδεικτικός ο αριθμός για την δυσκολία του να πετύχει εύκολα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και το βασικότερο όπλο στα χέρια του Γεωργιάδη δεν μπορεί να είναι άλλο από το... τόξο του Κλάους (κατά τον προσφιλή του πανηγυρισμό)! Κι αυτός πρέπει να βρει τα... βέλη του και να πετυχαίνει... στόχο από 'δω και στο εξής!

Διαβάστε ακόμη...