Ευχαριστήριο του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού

ΩΣ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ που μας τίμησε με την παρουσία του στα χθεσινά εγκαίνια του συνδέσμου μας.
Πηγή: PAOK-KORDELIO.GR/facebook
Ευχαριστήριο του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους που γέμισε χαρά τα ολα τα παιδιά της περιοχής ,Τον τεράστιο πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλιεβιτς, Τον Μάτζικ Νίκο Σταυρόπουλο, τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Παναγιώτη Χορόζογλου.

Τους Κυπελούχους Ελλάδος στο Βόλει που παρέστη σύσσωμο και τον πρόεδρο του τμήματος κύριο Ανδρέου,τους κυπελούχους Ελλάδος Χάντμπολ με προεξάχοντα τον αρχηγο Θόδωρο Πετρίδη. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ευθύμη Κουλούρη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη όπως και τον Μάλαμα Τεβεκέλη εκ μέρους της ΠΑΕ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα για την τιμή που μας έκανε να τελέσει τον αγιασμό.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μέλος του συνδέσμου μας Σήφη για την βοήθεια του στην επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης, όπως και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να κυλήσουν όλα τέλεια και να μαζευτούν δεκάδες σακκούλες τροφίμων που θα διατεθούν για τις ανάγκες οικογενειών του δήμου μας στις ημέρες του Πάσχα.....

Mε αφορμή και την επισημοποίηση της αγοράς του ακινήτου που στεγάζει τον Πανελλήνιο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αθηνών ελπίζουμε να είναι μια νεα αρχή για το συνδεσμιακό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ. Μια ευκαιρία να ξαναβρεί τη θέση που του αρμόζει στα δρώμενα του συλλόγου και της κοινωνίας γενικά,απλά ενα τεράστιο respect για την πιο μάγκικη κίνηση όλων των εποχών απο σύνδεσμο του Π.Α.Ο.Κ μάγκες σας βγάζουμε το καπέλο.

Δείτε περισσότερες photos από την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...