«Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, θέλουμε να κλείσουμε»

Για τις διαπραγματεύσεις του Λόρια με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο sdna.gr ο μάνατζερ του Γεωργιανού τερματοφύλακα, Τζιανλούκα Μαρίνι,
Πηγή: sdna.gr
«Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, θέλουμε να κλείσουμε»

ο οποίος τονίζει πως η θέληση του παίκτη είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και πως δεν ισχύει η μεγάλη οικονομική διαφορά. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα διαφορές που πρέπει να ξεπεραστούν για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Ιταλός μάνατζερ ανέφερε πως σήμερα θα έχει μια δεύτερη συνάντηση με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, ενώ επεσήμανε πως δε νομίζει ότι θα κλείσει σήμερα η μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες, οι οποίες πρέπει να συζητηθούν εκτενέστερα.

«Θα έχουμε άλλη μια συνάντησηκαι μέχρι το βράδυ θα έχω φύγει από την Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Τζιανλούκα Μαρίνι, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι αυτή η τελική συνάντηση και εάν θα κλείσει σήμερα η συμφωνία, απάντησε:

«Όχι φίλε μου. Κάναμε μια μεγάλη και πολύ καλή συνάντηση, αλλά το συμβόλαιο είναι πολύ σημαντικό, γι 'αυτό πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες να σκεφτούμε το όλο θέμα. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για τα χρήματα. Είναι πραγματικά μια μεγάλη συμφωνία που περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Έτσι θέλουμε μόνο να σκεφτούμε σχετικά με αυτό. Πάντως, ό,τι γράφτηκε χθες για τα χρήματα είναι εντελώς λάθος».

Μπορεί όμως η επιθυμία του Λόρια να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για την τελική του απόφαση;

«Φυσικά και ισχύει αυτό. Αλλά είναι μια κρίσιμη στιγμή, άρα θα πρέπει να εξετάσουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Δε γνωρίζω εάν θα υπάρξει και άλλη συνάντηση. Θα το δούμε αυτό».

Να συνοψίσουμε λοιπόν. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο έχει γραφτεί. Η επιθυμία του παίκτη είναι φυσικά να πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συμφωνία οφείλεται σε μικρές διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τον ΠΑΟΚ. Σωστά;

«Πάνω κάτω, ναι. Ας πούμε ότι είναι μια μεγάλη υπόθεση και για πολλά χρόνια, έτσι έχουμε πολλά πράγματα να αναλύσουμε και όχι μόνο τα χρήματα. Είναι φυσιολογικό να πάρει μερικές μέρες να συζητήσουμε σχετικά με τα πάντα, αλλά η θέληση είναι να κλείσει η συμφωνία».

Διαβάστε ακόμη...