Η είδηση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ! (pics)

Από inpaok.com: Εκτονώθηκε η κρίση που δημιουργήθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Α. Σ. ΠΑΟΚ. Η είδηση προέκυψε από την δευτερολογία του προέδρου του Α. Σ. ΠΑΟΚ. Ο Θανάσης Κατσαρής ανακοίνωσε ότι αγοράστηκε στην Αθήνα, ακίνητο για να στεγαστούν τα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών.
Πηγή: inpaok.com
Η είδηση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ! (pics)

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α. Σ. ΠΑΟΚ το ποσό που διατέθηκε για την αγορά των γραφείων (στο όνομα του Α. Σ. ΠΑΟΚ) προσφέρθηκε από τους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ με έσοδα που προέκυψαν από την εκδρομή που οργάνωσαν πέρσι τον Μάιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

* Ανακοινώθηκε ότι συνολικά διατέθηκαν 380 εισιτήρια διαρκείας για όλα τα τμήματα του Α. Σ. ΠΑΟΚ, αριθμός που θεωρείται μικρός με δεδομένο ότι τα εισιτήρια κόστιζαν μόλις 30 ευρώ.

* Σημειώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (02/04/2015) στο PAOK SPORTS ARENA -για τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη- και θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

* Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε η ίδρυση ενός νέου τμήματος ΛΑΚΡΟΣ. Το άθλημα μοιάζει με το μπέιζμπολ και η δημιουργία του θα χρηματοδοτηθεί από ομογενείς ΠΑΟΚ της Αμερικής.

* Προτάθηκε από τον έφορο της πάλη, Δημήτρη Τσεκερίδη να διοργανώνει κάθε χρόνο ο Α. Σ. ΠΑΟΚ αγώνες στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ποικιλίδη και εξουσιοδοτήθηκε το νέο συμβούλιο να εξετάσει και να υλοποιήσει την πρόταση.

*Αναφερόμενος στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ, ο Θανάσης Κατσαρής ανέφερε ότι ο ομογενής επιχειρηματίας μπορεί να χαρακτηριστεί ως «σωτήρας» του ΠΑΟΚ με δεδομένη την οικονομική του προσφορά... «Πρέπει να στηρίξουμε τον Σαββίδη για να ανθήσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου. Οταν πηγαίνει καλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι λογικό να πηγαίνει καλά και ο Α. Σ. ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...