Ένταση στη Γ. Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ένταση προκλήθηκε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ (προεδρεύει ο Νίκος Βεζυρτζής) που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL παρουσία 100 περίπου μελών.
Πηγή: inpaok.com
Ένταση στη Γ. Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ενώ υπερψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός και τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης δημιουργήθηκε ένταση όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα της ανάληψης του μάνατζμεντ της ομάδας βόλει από τον Γιώργο Ανδρέου.

Δυο από τα μέλη ζήτησαν να δεσμευτεί ο κ. Ανδρέου ότι δεν θα δεχθεί χορηγία από την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός». Ο κ. Ανδρέου αρνήθηκε να δεσμευτεί θεωρώντας ότι δεν μπορεί σε εποχή κρίσης ο ΠΑΟΚ να απορρίπτει καμία οικονομική πρόταση που ενισχύσει το ταμείο του ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν τόσο ο Κώστας Αμοιρίδης όσο και ο πρόεδρος του Α. Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και το σύνολο των παρευρισκόμενων που τελικά εξουσιοδότησα τη νέα διοίκηση να προχωρήσει στην παραχώρηση του μάνατζμεντ της ομάδας βόλει όπως θεωρεί σωστό.

Επίσης η ολομέλεια της συνέλευσης εξουσιοδότησε τη νέα διοίκηση να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Απόστολο Οικονομίδη για την οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο και τον Α. Σ. ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...