Αδιαφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θράσος του ΠΑΣΟΚ

Ήταν γεγονός αναμφίβολο πως με την ρύθμιση που θα μπει ο ΠΑΟΚ αλλά και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ εταιρείες και πολίτες, θα προκύψουν αντιδράσεις από διάφορους που θέλουν να κάνουν μικροπολιτική στις πλάτες του Δικεφάλου. Τι απαντά η ΠΑΕ;
Πηγή: paokweb.gr
Αδιαφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θράσος του ΠΑΣΟΚ

Μερικοί άνθρωποι έχουν μεγάλο θράσος. Γράψαμε και το πρωί γι' αυτούς, που θέλουν στις πλάτες του ΠΑΟΚ να κάνουν πολιτικά παιχνίδια και να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα.

Με αφορμή την ρύθμιση που κατατέθηκε και πολλές εταιρείες και Έλληνες πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεχρεώσουν από παλιές οφειλές, διάφοροι βουλευτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους και πως είναι ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ.

Ο Θεοχάρης, ο Κωνσταντόπουλος και χτες άλλοι 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλάνε για "σκανδαλώδη μεταχείριση" και "χάρισμα προστίμων". Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά με διάφορους τρόπους, αλλά από 'δω και πέρα δε θα ασχοληθεί με τον κάθε πικρόχολο.

Δεν είναι διατεθειμένοι να απαντούν σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζουν επισήμως και αξίζει να θυμηθούμε απλώς τι είπε χτες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος: «Κάποιος μου είπε ότι πιο επαναστατική πράξη στην πολιτική είναι η ύπαρξη κοινής λογικής. Είναι αδύνατον για κάποιον που δε μπορούσε να πληρώσει το κεφάλαιο να πληρώσει 200-300% προσαυξήσεις, η λογική επανήλθε και αυτοί δεν το κατέχουν.

Aν αυτοί είναι εγκάθετοι προπαγανδιστές θα πρέπει να μας αποδείξουν αν είναι φωτογραφική η ρύθμιση μέσα από δικαστήρια, αν είναι πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν κρατούσαν φωτογραφικά εκτός από αυτή τον ΠΑΟΚ».

Εγκάθετοι προπαγανδιστές και αποδείξεις σε δικαστήρια.. Αυτά φτάνουν, προς το παρόν.

Στέργιος Γκέκας

Διαβάστε ακόμη...