Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών

Από paokbc.gr: Και το Σάββατο, στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου και να κερδίσει το ποσό των 900€,
Πηγή: paokbc.gr
Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών

στο μεγάλο διαγωνισμό του ΠΑΟΚ και της "PRIME INSURANCE" ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας και εφόσον δεν υπάρχει επιτυχημένη προσπάθεια, το ποσό μεταφέρεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και αυξάνεται στα 1000€.

Η Γεωργουλέτη Όλγα δεν ευστόχησε σε κανένα σουτ αλλά παρόλα αυτά δεν έφε με άδεια χέρια, κέρδισε από μια περιποίηση αυτοκινήτου, ο Παπανικολάου Κώσταας κέρδισε 20€ ευστοχώντας σε ορισμένα από 5 σουτ που επιχείρησαν σε διάστημα ενός λεπτού στον διαγωνισμό Voulis Shoot, της χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ VOULISCHEMICALS, της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου.
Η Παγωτού Αλεξάνδρα κέρδισε μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa.

Ο Πόλκας Γιώργος κέρδισε έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων, προσφορά από την εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ "AUTECO", επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γεροντάρας Ευστράτιος κέρδισε μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ για οικιακή και επαγγελματική χρήση, προσφορά από την PRINT AGAIN.

Ο Μακαλούδης Χαρίλαος κέρδισε μία (1) δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για δύο (2) ημέρες, προσφορά τηςAVANCE Rent a Car.
Η Ντιμερτζίδου Βάσω κέρδισε ένα γεύμα για τέσσερα άτομα, προσφορά από το κατάστημα MAMMY'S CREPERIE.
Πολλοί είναι οι τυχεροί οι οποίοι επιλέγονται από το κοινό και κερδίζουν από ένα κουτί απολυμαντικά μαντηλάκια Sanix Gel προσφορά της HYGIENE SERVICE.

Διαβάστε ακόμη...