Η νέα "περιπέτεια" του Τσιστιακόφ

Aπό contra.gr: Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ πέρασε από τον ΠΑΟΚ έχοντας τον ρόλο του στρατηγικού συμβούλου για περίπου 19 μήνες.
Πηγή: contra.gr
Η νέα "περιπέτεια" του Τσιστιακόφ

Παρόλο που κατά το διάστημα της παραμονής του στην Τούμπα δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα, ο Δικέφαλος δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και μετά την λύση της συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους" επέστρεψε στην Ρωσία, χωρίς, πάντως, αυτό να σημαίνει ότι σταμάτησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Παραμένει ενεργός και μάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο. Ο Λιθουανός συμμετέχει σε μία εταιρία που έχει συστήσει η Τίνα Καντελάκι.

Η πανέμορφη μελαχρινή έχει αναφερθεί στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ως το κορίτσι του Κερίμοφ (η ίδια αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τον ζάμπλουτο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Ανζί) και η εταιρία της έχει εξασφαλίσει χορηγία από τον Κερίμοφ.

Καντελάκι και Τσιστιακόφ έχουν πολλή δουλειά αυτή την περίοδο, καθώς έχουν αναλάβει να κάνουν μία μελέτη για τα στάδια και τις υποδομές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και το πώς μπορούν να μην μείνουν αναξιοποίητα μετά την διοργάνωση.

Όπως λένε οι Ρώσοι συνάδελφοι "τα λεφτά είναι πάρα πολλά" και άρα ο Τσιστιακόφ θα έχει μεγάλο οικονομικό όφελος από αυτή την ιστορία.

Ο Λιθουανός, άλλωστε, απέδειξε και μέσα από την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ ότι έχει μάθει να δουλεύει με μεγάλα συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμη...