Aλλάζει επίπεδο, γίνεται αυτόνομος και "κερδίζει" τον κόσμο

Aπό paokweb.gr: Η υπόθεση των χρεών φαίνεται πως είναι κοντά στη λύση του και πλέον τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ αλλάζουν άρδην.
Πηγή: paokweb.gr
Aλλάζει επίπεδο, γίνεται αυτόνομος και "κερδίζει" τον κόσμο

Πώς και πώς το περιμέναμε... Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, που ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να νοικοκυρευτεί, ήταν το μόνιμο και μεγαλύτερο ζήτημα.

Δεν ήταν τυχαία πρώτο στην ατζέντα του Σαββίδη. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, ξεκαθάρισε πως "τα χρέη του ΠΑΟΚ, είναι και δικά μου χρέη" και έβαλε σκοπό να τον "καθαρίσει" από τις παλιές "αμαρτίες".

Εδώ και 2,5 χρόνια όμως λύση δε βλέπαμε. Συναντήσεις επί συναντήσεων με Σαμαρά, Κεδίκογλου και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, υποσχέσεις και δεσμεύσες πως θα διευθετηθεί το θέμα, αλλά ήταν μια φορά ακόμη "πάλι τα ίδια".

Μέχρι και ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρατεύτηκε ως ευρωβουλευτής για να πιεστεί το θέμα, με αποτυχημένη -προδιαγεγραμμένη- κατάληξη.

Η ανάγκη όμως της σημερινής κυβέρνησης για ρευστότητα και λεφτά στα ταμεία, ήταν τελικώς το ζητούμενο που άλλαξε τη μοίρα.

Αυτό θα μνημονεύουμε για πάντα, από τη στιγμή που θα τελειώσει οριστικά το θέμα των χρεών. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα. Θα αλλάξει επίπεδο και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε μιλήσει για Νέα Τούμπα, για Θέρμη και προπονητικό, για εγκαταστάσεις αποκατάστσης και άλλα πολλά. Όλα αυτά ήταν υπό την προϋπόθεση της λύσης των χρεών.

Πλέον μπαίνουμε σε νέα μονοπάτια... Πιο ευοίωνα, πιο ευχάριστα, πιο επιτυχημένα, με καλύτερες προδιαγραφές. Είναι λίγοι εκείνοι που καταλαβαίνουν σε απόλυτο βαθμό τι σημαίνει η απαλλαγή από τα χρέη. Δε λέω πως το αντιλαμβάνομαι πλήρως, γιατί περιμένω να υλοιποιηθούν οι υποσχέσεις. Ίσως μόνο ο ίδιος ο Σαββίδης το αντιλαμβάνεται απολύτως.

Αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι να έχεις μια καθαρή εταιρεία. Μια εταιρεία που πλέον θα μπορεί να είναι (και) κερδοφόρα. Γιατί, ως τώρα, μόνο "ανοίγματα" δημιουργεί, που τα καλύπτει ο ίδιος με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ή έχει ελάχιστα κέρδη.

Ο ΠΑΟΚ δε θα είναι πλέον όμηρος των πολιτικών παιχνιδιών. Ο ΠΑΟΚ θα είναι από δω και πέρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ. Δε θα ορίζουν άλλοι τις τύχες του. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε πόσο σπουδαίο είναι αυτό. Αρκεί να σκεφτείτε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και τους δήθεν επενδυτές που αναλάμβαναν με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά ρομαντικός. Ξανά "συναισθηματικός". Θα έχει όλα τα φόντα για να καλύπτει τα θέλω και του πιο απαιτητικού του οπαδού. Κανείς δε θα μπορεί να βάλει όριο στα όνειρα του καθενός.

Τότε, θα έρθει η ώρα να "μιλήσει" πάλι ο κόσμος. Να αγκαλιάσει αληθινά τον Ιβάν Σαββίδη, την ομάδα και να την σπρώξει σε επιτυχίες. Σε θριάμβους. Γιατί ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του, δεν είναι ΠΑΟΚ.

Είμαι βέβαιος πως θα το κάνει. Ο ΠΑΟΚτσής όταν βλέπει μια αγνή και αληθινή προσπάθεια, πάντα στέκεται αρωγός. Ανοίγει τα φτερά του αετού και τον οδηγεί σε υψηλές πτήσεις.

Σχετικά με τους προπαγανδιστές που ξαφνικά ενοχλήθηκαν από τη ρύθμιση που αφορά τον ΠΑΟΚ αλλά ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλες εταιρείες ή και πολίτες, έχω να πω πως είναι άξιοι της μοίρας τους. Ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Τους μαύρισε στις εκλογές, και θα τους αποτελειώσει στις επόμενες. Δεν έχουν μέλλον. Απλώς προσπαθούν να κερδίσουν δημοσιότητα στις πλάτες του Δικεφάλου και ίσως κάποιους αφελείς οπαδούς άλλων ομάδων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την απάντηση της. Δεν την νοιάζει όμως και πολύ. Ξέρει το δίκαιο της υπόθεσης της. Και έτσι πρέπει να κάνει...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...