«Ρύθμιση για όλες τις επιχειρήσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης και τόνισε πως η ρύθμιση των χρεών δεν είναι φωτογραφική για τον ΠΑΟΚ αλλά αφορά όλες τις επιχειρήσεις.
Πηγή: arenafm.gr
«Ρύθμιση για όλες τις επιχειρήσεις»

Παράλληλα αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης και υπογράμμισε πως ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» πρέπει να αναλάβει και την διοικητική ευθύνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι σημαίνει η ρύθμιση των χρεών για τον ΠΑΟΚ και όλες τις επιχειρήσεις:

«Χιλιάδες δημότες μας χρωστάνε και η ρύθμιση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Τα νοικοκυριά επιβιώνουν με τεράστιες δυσκολίες».

Για το αν είναι φωτογραφική η ρύθμιση για τον ΠΑΟΚ:

«Το έχουμε πει πολλές φορές πως η ρύθμιση οφειλών δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά όλες τις επιχειρήσεις ης χώρας. Υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και δίνεται λύση. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική ρύθμιση προς τον ΠΑΟΚ.

Οι άλλες ρυθμίσεις δεν είχαν ικανοποιήσει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό ο ΠΑΟΚ περίμενε αυτή την ρύθμιση. Θυμόμαστε όλοι τις αντιδράσεις που είχαν υπάρξει στην ανακοίνωση της προηγούμενης ρύθμισης».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Έχουμε έναν άνθρωπο που μαζί με αυτή την καταβολή θα έχει βάλει 55.000.000 ευρώ και αυτό είναι απίστευτο. Όταν αποχώρησα από τον Ερασιτέχνη υπήρχαν οφειλές μετά τον Γούμενο και ήρθε ο άνθρωπος και ξεπεράστηκαν όλες οι οφειλές. Αν δεν είσαι εξοφλημένος στις υποχρεώσεις σου έχεις πρόβλημα και με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα θέμα.

Τα χρήματα που ακούγονται έχουν μπει, αυτό είναι βέβαιο. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος γιατί ίσως κάποια χρήματα «πετάχτηκαν». Δεν ήρθαν πολλοί παίκτες περιουσιακά στοιχεία όπως ο Βιερίνια και έγιναν άστοχες κινήσεις. Πρέπει να μπει μια νέα φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ με νέους παίκτες που μπορούν να πουληθούν.

Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση και έτσι πρέπει να το βλέπουν και στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, μπαίνουν και τα παιδιά του τώρα και πρέπει να έχει και την πλήρη διοικητική ευθύνη πλέον.

Χρειάζεται μια πλήρης διοικητική οργάνωση και να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης που βάζει λεφτά. Αν πληρωθούν τα χρέη μετά ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστά τίποτα και θα γίνει ένα καθαρό μαγαζί, αξιοζήλευτο σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...