Στη Θεσσαλονίκη ο Λόρια

Από inpaok.com: Ο Γκεόργκι Λόρια, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΟΦΗ βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Στη Θεσσαλονίκη ο Λόρια

Η παρουσία του έγινε αντιληπτή από φιλάθλους του ΠΑΟΚ που συνταξίδεψαν μαζί του από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη (και η προφορική συμφωνία) είχε εκφραστεί πρόσφατα και το είχαμε αναφέρει. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, προφανώς δεν είναι τυχαία. Ο Λόρια, έγινε αντιληπτός από φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι συνταξίδεψαν με την ίδια πτήση στην οποία βρέθηκε ο Λόρια χθες από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα όταν ένας φίλαθλος, που τον αναγνώρισε, τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, χαμογέλασε όμως διακριτικά και αποχώρησε.

Ασφαλώς, όπως συνηθίζουμε να λέμε, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Από την ΠΑΕ δεν είχε δοθεί μέχρι αργά χθες το βράδυ, η παραμικρή πληροφόρηση για την παρουσία του Λόρια στη Θεσσαλονίκη.

Όμως, το ενδιαφέρον είχε εκφραστεί πρόσφατα και λογικά η παρουσία του συνδέεται με αυτό το γεγονός. Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα θα διαφανεί τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την περίπτωση. Θυμίζουμε πως ο Λόρια έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ που δεν συνεχίζει στη Superleague.

Διαβάστε ακόμη...