Οι MVP του ΠΑΟΚ

Aπό paokweb.gr: Ποιοι είναι οι MVP του ΠΑΟΚ για κάθε μήνα, όπως εσείς τους επιλέξατε; Διαβάστε το θέμα του PAOKweb.gr με αφορμή τη σημερινή βράβευση του Σαρλ Ιτάνζ ως MVP του μήνα Φεβρουαρίου.
Πηγή: paokweb.gr
Οι MVP του ΠΑΟΚ

Σε κάθε αγωνιστικό μήνα, υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν σε κάθε ομάδα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οργανώνει εδώ και καιρό ψηφοφορία στο επίσημο σάιτ της, όπου και συγκεντρώνει τη δική σας άποψη για το ποιος είναι ο κουρφαίος παίκτης του Δικεφάλου.

Γι' αυτό το μήνα ψήφισαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ως MVP τον Ιτάνζ, για τις εμφανίσεις του μέσα στον Φεβρουάριο κι αυτό είναι το δεύτερο σερί βραβείο για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Και τον Ιανουάριο είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος του ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα των πολύ καλών εμφανίσεων του αλλά και της πτώσης της υπόλοιπης ομάδας.

Την αρχή, είχε κάνει ο Ράζβαν Ρατ. Ο Ρουμάνος μπακ του Δικεφάλου είχε κερδίσει τρία σερί (!) βραβεία για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο! Ήταν η περίοδος όπου ο Ρατ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με ασίστ και γκολ και πρόσφερε μεγάλες βοήθειες.

Τον Νοέμβριο, ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε MVP, για τα σημαντικά του γκολ και τις εμφανίσεις του. Ήταν μια εποχή όπου ο Κλάους είχε πάρει τον ΠΑΟΚ από το χέρι και τον οδηγούσε σε νίκες.

Τέλος, για το μήνα Δεκέμβριο ο Φακούντο Περέιρα συγκέντρωσε την προτίμηση σας, σε ένα μήνα όπου τις εντυπώσεις έκλεψε το καταπληκτικό του γκολ με τον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε ποιος θα ξεχωρίσει σε αυτόν τον μήνα, αλλά και τους επόμενους.

Αναλυτικά, αυτοί είναι οι MVP του ΠΑΟΚ, όπως εσείς τους ψηφίσατε:

Αύγουστος: Ρατς

Σεπτέμβριος: Ρατς

Οκτώβριος: Ρατς

Νοέμβριος: Κλάους

Δεκέμβριος: Περέιρα

Ιανουάριος: Ιτάνζ

Φεβρουάριος: Ιτάνζ

Διαβάστε ακόμη...