Έρχεται ο Σαββίδης

Aπό thesssports.gr: Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης (δεν είναι πρωταπριλιάτικο...), ο οποίος εκτός απροόπτου θα μείνει μέχρι το Σαββατοκύριακο για να δει και το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Πηγή: thessports.gr
Έρχεται ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έρχεται για δικές του υποθέσεις, ωστόσο έχει αρκετά ανοιχτά θέματα και στον ΠΑΟΚ και με την ευκαιρία θα συζητηθούν κι αυτά. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό οι επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη είχαν αραιώσει.

Τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν είναι γνωστά, όπως αυτά του τεχνικού διευθυντή κατά πρώτο λόγο, και του προπονητή κατά δεύτερο. Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Σαββίδης θα έχει άποψη, και μάλιστα βαρύνουσα, για τα θέματα αυτά. Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, οι επιλογές θα φέρουν τελικά την υπογραφή του.

Υπάρχουν κι άλλα θέματα, που αφορούν τον ΠΑΟΚ, όπως αυτό των χρεών, και την διαδικασία, που θα ακολουθηθεί για να κλείσει ο φάκελος, ενώ υπάρχει και το θέμα Αναστασιάδη, το συμβόλαιο του οποίου δεν έχει λυθεί ακόμη. Είναι θέμα ήσσονος σημασία, που έμεινε εκκρεμές, και λόγω της απουσίας του Αγγελίδη (αυτός υπογράφει) στη Στοκχόλμη. Με την επιστροφή του, στον ΠΑΟΚ λένε ότι θα λυθεί.

Διαβάστε ακόμη...