A1, ξανά, σε ... 19 ημέρες!

Στις 18 Απριλίου θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Α1, λόγω του τελικού κυπέλλου που είναι αυτήν την Κυριακή και λόγω του... Πάσχα που είναι το άλλο Σαββατοκύριακο.
Πηγή: arenafm.gr
A1, ξανά, σε ... 19 ημέρες!

Επιπρόσθετα την Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, 9 και 10 του μηνός έχει αγώνες για την Ευρωλίγκα, καθώς είναι η τελευταία αγωνιστική του Top-16. Κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα μας και λέμε γιατί να «μπουκώνει» έτσι το καλεντάρι απ' τη μια, και απ' την άλλη ο κόσμος να ξεχνά τις ομάδες του και το πρωτάθλημα και να βλέπει ξανά αγώνες σε έναν... μήνα περίπου. Γίνεται αντιληπτή η προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ να τα χωρέσουν όλα, όμως εμείς παραμένουμε μακριά από υπολογισμούς και «πολιτικές» και βλέπουμε το απλό: για 19 ημέρες δε θα έχουμε μπάσκετ στην Α1.

Θα δούμε την Κυριακή τον τελικό του κυπέλλου, άχρωμο, άοσμο, άγευστο όπως όλοι προβλέπουν, και μετά θα δούμε Ερυθρός Αστέρας-ΠΑΟ Μεγάλη Πέμπτη και τον Ολυμπιακό με τη Νίζνι την Μεγάλη Παρασκευή. Δε θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τις ημερομηνίες και το αν και το κατά πόσο θα μπορούσε να αποφευχθεί άλλο ένα «μπέρδεμα», που μας απαγόρευσε π.χ. να δούμε ένα... All Star Game στην χώρα μας. Απλά καταγράφουμε το γεγονός και το μεγάλο κενό ανάμεσα στους αγώνες...

Διαβάστε ακόμη...