Διάψευση για τεχνικό διευθυντή

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με τοποθέτηση του διέψευσε τα ονόματα που ανέφερε εφημερίδα σε σημερινό της, (31/3), δημοσίευμα γράφοντας πως «παίζουν» για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Διάψευση για τεχνικό διευθυντή

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σας το είπα και άλλη φορά το λέω και πάλι. Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε καταφέρει να εξαργυρώσουμε σε επιτυχία την επένδυση είναι επειδή η πίεση μας δημιούργησε βιασύνη στις αποφάσεις. Αυτό το πράγμα έχει αλλάξει αυτή τη σεζόν και μας ενδιαφέρει να είναι πρώτα σωστές οι αποφάσεις και μετά γρήγορες. Θέλουμε να επιλέξουμε τον καταλληλότερο.

Θα διαψεύσω την ονοματολογία, καλώς για εμάς δεν έχουν αποκαλυφθεί κάποιες από τις κινήσεις που έχουν γίνει .Έχουν μείνει μυστικές γιατί περιμέναμε και την υπόθεση των χρεών για να ξέρουμε σε τι βάση επένδυσης θα έχουμε να κάνουμε για του χρόνου.

Από σήμερα που θεωρούμε το θέμα λήξαν έχουμε κάνει μια διαδικασία που επισπεύδει τις κατάλληλες επιλογές. Δε θέλουμε να το κάνουμε επικοινωνιακά, για να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο, να ανακοινώσουμε 2-3 παίκτες και τεχνικό διευθυντή. Θα ακολουθήσουμε την ιεραρχία και ας μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο. Το βλέπω ρεαλιστικό με τάσεις να επισπευσθεί».

Διαβάστε ακόμη...