«Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με δημόσια τοποθέτηση του τόνισε πως ο Δικέφαλος αλλάζει επίπεδο μετά τη ρύθμιση των χρεών του, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Πηγή: inpaok.com:
«Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Όπως ξέρετε τα τελευταία 6-7 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάντα μια ατζέντα με τους εκάστοτε φορείς και την κυβέρνηση και προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτό που είναι ηθικό δηλαδή να πληρώσουμε να το κάνουμε νόμιμα. Όχι όμως τις προσαυξήσεις αλλά τα χρέη. Θέλαμε να ρυθμιστούν με ένα τόπο δίκαιο για όλους και για μας.

Πέρασε αυτός ο νόμος που διορθώνει τη νομοθετική ρύθμιση που μας είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα μας κάλυπτε και αυτό νομίζω ευνοεί όλη την αγορά και την απελευθερώνει για να αποπληρωθούν πραγματικά χρέη. Σε αυτή τη ρύθμιση μπήκε και ο ΠΑΟΚ και δίνει λύση(σ.σ η ρύθμιση) σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που ίσως λόγω των αριθμών να μην φαίνεται τόσο μεγάλο.

Για τις τοποθετήσεις βουλευτών περί φωτογραφικής ρύθμισης:

Κάποιος μου είπε ότι η πιο επαναστατική πράξη είναι η ύπαρξη κοινής λογικής από τη στιγμή που η κοινή λογική επανήλθε μάλλον αυτοί δεν την κατέχουν αν αυτοί είναι προπαγανδιστές θα πρέπει να μας αποδείξουν αν είναι φωτογραφική η ρύθμιση μέσα από δικαστήρια, αν είναι πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν κρατούσαν φωτογραφικά εκτός από αυτή τον ΠΑΟΚ.

Πότε θα εξοφληθούν τα χρέη:

Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να μετρηθεί ο βαθμός δυσπιστίας σε ένα πρόσωπο η οικογένεια του ΠΑΟΚ και οι θεσμοί άργησαν να αντιληφθούν το μέγεθος του κύριου Σαββίδη και τη διάθεση του για επενδύσεις, ο άνθρωπος δεν ήρθε εδώ να κοροϊδέψει κανένα 23 εκατομμύρια κατατέθηκαν σε φόρους ληξιπρόθεσμους με αρκετά από αυτά να πήγανε στα πρόστιμα. Αυτό που πρέπει να μείνει σε όλους μας είναι ότι αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πιάσουν περισσότερο τόπο και το να μη χρωστάς σου απελευθερώνει τη σκέψη και της υποχρεώσεις σου.

Δεν θα πάρει περισσότερο από το τέλος του μήνα η εξόφληση και η αποπληρωμή είναι θέμα ημερών, δεν εξαρτάται από εμάς το πόσο γρήγορα θα αποσυρθούν οι υποθέσεις από τα δικαστήρια.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος μπορεί δικαίως και υπερβολικά σε άλλες περιπτώσεις να είναι δύσπιστος τα αποτελέσματα όμως των εμπνέουν και η προσπάθεια τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και είναι στο χέρι μας και το πιστεύουμε πως θα βγούμε από αυτή την κατάσταση αυτό που είναι απαραίτητο και πρέπει να γίνει κατανοητό ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον κόσμο του και άλλη χωρίς.

Για τον τεχνικό διευθυντή και την ονοματολογία:

Είπα και άλλη φορά ένας από τους λόγους που δεν έχουμε καταφέρει να εξαργυρώσουμε με επιτυχίες την μεγάλη επένδυση είναι ότι η πίεση μας δημιούργησε βιασύνη στις αποφάσεις, μας ενδιαφέρει πλέον να είναι σωστές οι αποφάσεις και έπειτα να είναι γρήγορες. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Μέχρι στιγμής η ονοματολογία δεν αποκαλύπτουν κάποιες από τις κινήσεις μας. Είναι γεγονός ότι όλες αυτές τις μέρες κάναμε μια προεργασία. εμείς δεν θα βιαστούμε θα ακολουθήσουμε την φιλοσοφία μας.

Για τη στρατηγική ανάπτυξη της ομάδας από δω και πέρα

Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τοποθεσίες θα μείνω στη δήλωση του κ. Σαββίδη που λέει λιγότερα από όσα κάνει ότι μετά από αυτή τη λύση που ξεμπλοκάρει ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού θα ξεκινήσει και η στρατηγική ανάπτυξη της ομάδας.

Η οικογένεια Σαββίδη είναι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να έχουν θέση στο Δ.Σ ότι άπτεται στη σημειολογία είναι δικό τους θέμα. Ζούμε υπό το καλό βάρος να τους εκπροσωπούμε και στις δραστηριότητες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μακάρι η ομάδα να τους δώσει πίσω χαρές. Ο γιος του πέρασε κάποιες μέρες εδώ μαζί μας και μας έδειξε ότι έχει το.. μικρόβιο.

Για τον νέο αθλητικό νόμο:

Έχουμε βαρεθεί να μας κατηγορούν για τα αποτελέσματα και όχι για τις προθέσεις μας. Οι προθέσεις φαίνονται καλές σε ένα ποδόσφαιρο που κάνει μπαμ ότι έχει προβλήματα είναι καλό να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που δείχνει ότι έχει διάθεση να παρέμβει πρέπει η ατζέντα να ανοίξει και να φύγει από μόνο από τη βία.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι έχουμε πρόβλημα και να μην ανοίγουν κάποια ομπρέλα νομίζοντας ότι βρέχει. Υπάρχουν καλές προθέσεις και σωστά βήματα βλέπουμε ανθρώπους να είναι αντίθετοι κάτι που σημαίνει πως είναι ύποπτοι και δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα.

Για το τι γίνεται μετά τη ρύθμιση:

Είναι ζήτημα μεγάλης ανάπτυξης αυτό, ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και γίνεται ανεξάρτητος.

Διαβάστε ακόμη...