Μπαίνουν οι βάσεις για τον ΠΑΟΚ των τίτλων

Aπό paokweb.gr:Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος και η αλήθεια είναι ότι στερείται τίτλων, όμως φέτος η αρχή γίνεται.
Πηγή: paokweb.gr
Μπαίνουν οι βάσεις για τον ΠΑΟΚ των τίτλων

Τουλάχιστον για τα τμήματα του Ερασιτέχνη, η χρονιά τείνει να εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τα τμήματα του βόλεϊ και του χάντμπολ κατέκτησαν πανάξια τα Κύπελλα Ελλάδος προσθέτοντας δύο βαρύτιμα τρόπαια στη τροπαιοθήκη του Α.Σ. ΠΑΟΚ και γεμίζοντας υπερηφάνια τον διψασμένο κόσμο του Δικεφάλου.

Για τα δύο τμήματα αυτά η συνέχεια αναμένεται ακόμη καλύτερη, αφού το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι-οφ, όπου και τα δύο έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν ξανά. Και τα δύο Τμήματα έχουν την τύχη να διαθέτουν παίκτες "στολίδια", όπως ο Αλέξης Αλβανός στο χάντμπολ και ο Βασίλης Κουρνέτας στο βόλεϊ, οι οποίοι ήταν οι απόλυτοι ηγέτες στους τελικούς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε τη σημασία που θα έχει ένας "καθαρός" οικονομικά ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Μόλις ο Ιβάν Σαββίδης αποπληρώσει το χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (είναι θέμα ημερών) θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί τόσο με την ουσιαστική -επιτέλους- ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού Τμήματος αλλά και με το μπασκετικό,

στο οποίο ανεξαρτήτως από την τελική θέση που θα λάβει η ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια στον Σούλη Μαρκόπουλο, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Τέλη Ζουρνατζίδη και όλους όσους κρατάνε τη σημαία της ομάδας ψηλά, παρά τις δυσκολίες. Λίγο τύχη χρειαζόταν φέτος και η ομάδα θα βρισκόταν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό που μένει πάντως από τη φετινή χρονιά είναι ότι ο ΠΑΟΚ σε όλα τα Τμήματα πρωταγωνιστεί και κατακτά τίτλους, κάτι που του λείπει πολύ. Αλήθεια πόσες μεγάλες ομάδες το κάνουν αυτό πια;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...