"Αδιάβαστοι" οι Αμερικανοί

Aπό sport24.gr: Ο Κριστιάν... Ναμπόα και οι Βαλένσια, Πλάτα, που βρίσκονται εκτός αποστολής, φιγουράρουν σε ψηφιακές αφίσες ενόψει του αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Εκουαδόρ στο Νιου Τζέρσει.
Πηγή: sport24.gr
"Αδιάβαστοι" οι Αμερικανοί

Αργεντινή και Εκουαδόρ ετοιμάζονται να τεθούν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσει και συγκεκριμένα στο MetLife Stadium. Οι Αμερικανοί στην προσπάθειά τους να διαφημίσουν τον αγώνα τοποθέτησαν έξω από το γήπεδο τεράστια ψηφιακά μπάνερ με φωτογραφίες παικτών του Εκουαδόρ και τα ονόματά τους.

Ωστόσο, είναι εμφανές ότι οι οικοδεσπότες είναι "αδιάβαστοι". Στην μία αφίσα απεικονίζεται ο μέσος του ΠΑΟΚ, Κριστιαν Νομπόα, αλλά με... αλλαγμένο το επίθετό του, αφού γράφεται ως Ναμπόα, ενώ στις άλλες δύο παρουσιάζονται στον κόσμο δύο ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ, οι Ενερ Βαλένσια και Ζοάο Πλάτα, οι οποίοι βρίσκονται εκτός αποστολής!

Πληρώνεται ο Αγγελος με απόφαση Ιβάν

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί επέμεινε ο ίδιος σ' αυτό -το αντίθετο ισχύει- αλλά γιατί αυτή είναι η εντολή του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αποφάσισε να "τρέξει" κανονικά το συμβόλαιο μέχρι την ολοκλήρωσή του και ο Ελληνας τεχνικός (το ίδιο και οι συνεργάτες του) συνεχίζουν να πληρώνονται, κάθε μήνα, όπως αναφέρουν οι δόσεις στα συμβόλαια τους.

Προφανώς, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να αποζημιώσει το τεχνικό τιμ που ο ίδιος επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, αποτελεί ερώτημα γιατί δεν έδωσε μαζεμένα τα χρήματα για να "κλείσει" το κεφάλαιο.

Διαβάστε ακόμη...