Έχει το θράσος να επιτίθεται στον ΠΑΟΚ το ΠΑΣΟΚ...

Aπό paokweb.gr: Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, με αφορμή τη ρύθμιση-ανάσα που βοηθάει πολλές επιχειρήσεις στη χώρα, ανάμεσα σε αυτές και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Έχει το θράσος να επιτίθεται στον ΠΑΟΚ το ΠΑΣΟΚ...

Τελικά, το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όριο. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο , ο οποίος άφησε αιχμές, ότι η ρύθμιση που επιτρέπει τις επιχειρήσεις να αποπληρώσουν το πρωτογενές κεφάλαιο και να απαλλαχθούν από υπέρογκους τόκους και προσαυξήσεις, έγινε φωτογραφικά για να ευνοηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ναι καλά διαβάσατε) δήλωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ πως:"υπογράψατε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και χαρίσατε σε ομάδα της Βορείου Ελλάδας πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ", αναφερόμενος στην παρούσα Κυβέρνηση.

Φαίνεται, πως πέρα από την πολιτική, η ανικανότητα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να δώσουν λύση σε ένα θέμα που αφορά όχι μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και σε χιλιάδες εταιρείες της χώρας και η άμεση λύση από την παρούσα κυβέρνηση, μάλλον τους πλήγωσε.

Διαβάστε ακόμη...