Ισόβιος πρόεδρος ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ

Aπό pamesports.gr: Από το 1998 αναδεικνύεται πρόεδρος στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατσαρής.
Πηγή: pamesports.gr
Ισόβιος πρόεδρος ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ

 Μιλάμε για 17 χρόνια συνεχούς θητείας και προσφοράς στον ιστορικό σύλλογο μόνο από αυτό το πόστο. Ο Κατσαρής θα αναδειχθεί και πάλι πρόεδρος για τα επόμενα τρία χρόνια, στις εκλογές που θα γίνουν την Πέμπτη στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Αύριο Τετάρτη θα γίνει κι η γενική συνέλευση.Αντίπαλος του Κατσαρή δεν υπάρχει.

Ο ίδιος με την επανεκλογή του θα οδεύσει με το τέλος και της νέας τριετίας στα είκοσι χρόνια ενεργούς προσφοράς από τον προεδρικό θώκο στον ΠΑΟΚ.Η Γενική Συνέλευση στον Α.Σ. ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι: Θανάσης Κατσαρής, Γιώργος Ανδρέου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Γιάννης Ελευθεριάδης, Αλκης Ησαϊάδης, Θανάσης Καπετανάκης, Χαράλαμπος Μελισσόπουλος, Θεολόγος Μπεκιάρης, Διονύσης Νικηφόρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πατρίδας, Γρηγόρης Πετρίδης, Χαράλαμπος Στέφος, Παρίσης Στογιάννης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου (τακτικά μέλη), Βασίλης Αγγελίδης, Γιώργος Κεραμυδάς, Γιώργος Νικολαΐδης, Αναστάσιος Πετρίδης, Γιώργος Προύσαλης, Γιώργος Σταυριανίδης, Κώστας Συμεωνίδης (αναπληρωματικά μέλη), Θόδωρος Αδαμάκος, Αντώνης Καρούσης, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης (τακτικά μέλη για την εξελεγκτική επιτροπή), Σάββας Κόβλακας και Δημήτρης Πασόπουλος (αναπληρωματικά μέλη για την εξελεγκτική επιτροπή).

Η συνέλευση θα διεξαχθεί με θέματα την έγκριση ισολογισμού-απολογισμού οικονομικού έτους 2014 (χρήση 01.01.2014-31.12.2014), διοικητικός απολογισμός, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή διοικητικού συμβουλίου, έγκριση εκθέσεως εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής και ανάθεση της διαχείρισης του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης σε φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Οι εκλογές θα γίνουν την Πέμπτη αλλά το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλη την φίλαθλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...