Τους περνάει από… κόσκινο!

Aπό inpaok.com: Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τακτικές επαφές και απευθείας επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη όσο και με τη Μαρία Γκοντσαρόβα,
Πηγή: inpaok.com
Τους περνάει από… κόσκινο!

που είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα, σε θέματα οικονομικής φύσεως για τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα.

Πρόθεση του Σαββίδη, όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα «ΣΠΟΡ του Βορρά» είναι να έχει προσωπική άποψη, για κάθε υπάλληλο – στέλεχος του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία εργάζεται.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ενημέρωση για τον ρόλο κάθε υπαλλήλου και κάθε στελέχους της εταιρίας από τους στενούς του συνεργάτες, όμως, αποτελεί πάγια τακτική του να έχει και ο ίδιος κύρια γνώση των ικανοτήτων και των γνώσεων του κάθε υπαλλήλου – στελέχους.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει μία πρώτη κίνηση, για να συζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης μέσω τηλεδιάσκεψης, με αρκετούς από τους υπαλλήλους της εταιρίας. Η διαδικασία αυτή, αναμένεται να συνεχιστεί και σε τετ α τετ συναντήσεις, όταν έρθει και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...