Βασικός ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η νέα Εθνική Ελπίδων, παρά την «φιλική» ήττα της στο Περιστέρι με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη της Κροατίας.
Πηγή: epo.gr
Βασικός ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Η ελληνική ομάδα είχε τη μπάλα στην κατοχή της από την αρχή του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει πρώτη με τους Ανδρεόπουλο (6΄), Μαυρία (34΄), Γούτα (35΄). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια κατάφεραν να σκοράρουν με το δυνατό σουτ του Μάρκο Ρογκ στο 41΄.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Εθνική μας (47΄ Κωνσταντινίδης). Και πάλι, όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι Κροάτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69΄, όταν ο Πάσαλιτς εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της ελληνικής άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών και δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μικάνοβιτς, Μίσιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης (46΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης (67΄ Μπολάκης), Χουχούμης (59΄ Σιώπης), Γούτας, Τζανετόπουλος (59΄ Ρισβάνης), Ανδρεόπουλος (46΄ Χαρίσης), Μαυρίας, Δώνης (59΄ Γροντής), Ιωαννίδης (67΄ Γιακουμάκης), Φούντας (46΄ Μύγας), Τσιλιανίδης (46΄ Σουνάς)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Μίκουλιτς, Μικάνοβιτς (84΄ Κάπαν), Μίλιτς, Ραντόσεβιτς (46΄ Ίβανσιτς), Σιμούνοβιτς, Μίσιτς, Πάσαλιτς, Κροβίνοβιτς, Κόλιγκερ (84΄ Ίκιτς), Ρογκ (84΄ Πέγιτς), Μάριτς (46΄ Κις)

«Οι παίκτες βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ήθελα να δω την αγωνιστική τους κατάσταση και γι΄ αυτό το λόγο αγωνίστηκαν όλοι τους στο ματς. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ομάδα πιο έτοιμη, όμως υπάρχει το ταλέντο και ο χρόνος που απομένει έως τον Σεπτέμβριο θα είναι σύμμαχός μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.

Διαβάστε ακόμη...