Που πήγαν οι σωτήρες, Θανάση;

Από thessports.gr: Εκλογές έχει την Πέμπτη ο Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εκλογές για την διοίκηση της επόμενης τριετίας. Ησυχία επικρατεί αυτή τη φορά. Δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχει θόρυβος.
Πηγή: thessports.gr
Που πήγαν οι σωτήρες, Θανάση;

Ένα ψηφοδέλτιο μόνο κατεβαίνει στις εκλογές, ο Θανάσης Κατσαρής και οι συνεργάτες θα πάρουν το χρίσμα για να διοικήσουν άλλη μια τριετία.

Η διοίκηση Κατσαρή θα συνεχίσει να κουμαντάρει αυτό το μεγάλο καράβι, όπως κάνει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Μια διοίκηση που κράτησε ζωντανή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την πάρει στα χέρια του ο Ιβάν Σαββίδης, που κράτησε ζωντανή και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την αφήσει στα χέρια του Μπάνε Πρέλεβιτς και του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, που καμαρώνει την ομάδα βόλεϊ του Γιώργου Ανδρέου, την ομάδα χάντμπολ του Γρηγόρη Πετρίδη, αλλά και την γυναικεία ομάδα χάντμπολ, που πρωταγωνιστεί, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που σαρώνει τους τίτλους, την ομάδα πόλο ανδρών που παραμένει σταθερά στην Α1.

Χωρίς πολλά λεφτά, χωρίς πολλά μέσα (και χωρίς εικονικά τιμολόγια), ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι όρθιος, ζωντανός και αξιοπρεπής.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, σε μια εποχή που οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι διαλύονται ο ένας μετά τον άλλον, καταφέρνει να κρατά ψηλά την σημαία του, με πολύ αγώνα και προσωπικό χρόνο των συμβούλων και των εφόρων.

Η διοίκηση του Θανάση Κατσαρή, θα παραμείνει στη θέση της, για να εγγυάται ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα ζει και θα πρωταγωνιστεί, για να εγγυάται ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος, για να αποκρούει (σε δύσκολες ή και εύκολες εποχές) επιθέσεις πάσης φύσης λαμόγιων και απατεώνων, που θα εγγυάται ότι η τεράστια περιουσία του ΠΑΟΚ, το γήπεδο της Τούμπας και το PAOK SPORTS ARENA, θα ανήκουν πάντα στον ΠΑΟΚ.

Σ΄αυτές τις εκλογές, η διοίκηση του Θανάση Κατσαρή δεν έχει αντίπαλο. Είτε γιατί οι ταχύρυθμης εκπαίδευσης ΠΑΟΚτσήδες γύρισαν στα σπίτια τους και στις δουλειές τους, είτε γιατί αυτοί που εποφθαλμιούσαν τις θέσεις, διαπίστωσαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε μια χαρά χέρια.

Έφυγαν οι σωτήρες Θανάση...

Η ανακοίνωση για τις αρχιαιρεσίες της Πέμπτης και το ψηφοδέλτιο :

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι για τις αρχαιρεσίες της Πέμπτης 2 Απριλίου 2015,στο Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA), υποψηφιότητα δήλωσαν :

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΑΝΔΡΕΟΥ (ΝΤΡΙΟΥ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων/νου
ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Στυλιανού
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΗΣΑΪΑΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του Βασιλείου
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου
ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αναστασίου
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του Γεωργίου
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ του Νικολάου
ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Ιωάννη
ΣΤΕΦΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ του Κωνσταντίνου
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Άγγελου
ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου
ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε
ΑΔΑΜΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου
ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αντωνίου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε
KOBΛΑΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κωνσταντίνου
ΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου.

Διαβάστε ακόμη...