Θα έχει δώσει 34 εκατομμύρια στην εφορία!

Από metrosport.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης έχει έτοιμα τα 10.4 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσει το χρέος προς το Δημόσιο και να τελειώνει με αυτό τον βραχνά.
Πηγή: metrosport.gr
Θα έχει δώσει 34 εκατομμύρια στην εφορία!

Μόλις το κάνει αυτό, τότε το ποσό που θα έχει δώσει συνολικά στο κράτος ο Σαββίδης για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι 34 εκατομμύρια ευρώ. Πολύ απλά διότι έχει φροντίσει να πληρώσει τα ληξιπρόθεσμα από το 2007 και μετά καθώς και όλα τα τρέχοντα.

Ο Σαββίδης σε αντίθεση με άλλες ομάδες δεν επέλεξε να ρίξει την ομάδα στην Γ' Εθνική και αυτό φυσικά πρέπει να το πιστωθεί. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ομάδες που ευνοήθηκαν και χρησιμοποίησαν το κράτος ε παραγραφές δεδουλευμένων χρημάτων ποδοσφαιριστών, ή προμηθευτών.

Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειωθεί ότι τα χρέη που αφορούν τα 10.4 εκατομμύρια ευρώ (αυτά δηλαδή που ετοιμάζεται να πληρώσει ο Σαββίδης) αφορουύν πρόστιμα από την περίοδο 2000-2006. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η περίοδος που οι περισσότερες ομάδες δημιούργησαν χρέη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγνώρισε 100% το πρωτογενές χρέος και ζήτησε τα τελευταία 6-7 χρόνια να βρεθεί μια βιώσιμη, ρεαλιστική και δίκαιη λύση ώστε να αποπληρωθεί και παράλληλα ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να έχει υψηλό κύκλο εργασιών, ώστε να συνεχίσει να επωφελείται και το κράτος.

Διαβάστε ακόμη...