Προπαγάνδα Spiegel με ΠΑΟΚ

Η διαρκής προπαγάνδα των γερμανικών ΜΜΕ κατά της ελληνικής κυβέρνησης, συνεχίζεται και σήμερα. Tο γερμανικό περιοδικό Spiegel, που έχει κάνει «σημαία» του την οικονομική κρίση της χώρας μας, εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Προπαγάνδα Spiegel με ΠΑΟΚ

Η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις εμπλέκει τον Ιβάν Σαββίδη, την Ελλάδα, την Ρωσία και φυσικά τον πρόεδρο της Βλαντιμίρ Πούτιν.

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη, το γερμανικό περιοδικό σε άρθρο του με τίτλο: » Η Ελλάδα ελευθερώνει από τα χρέη την ομάδα του φίλου του Πούτιν», αναφέρεται στη ρύθμιση που αναμένεται να μπει ο Δικέφαλος στο επόμενο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν, δημιουργεί ένα φανταστικό σενάριο και θέλοντας... να κλέψει τις εντυπώσεις, αναφέρεται στη φιλία του Ιβάν Σαββίδη με τον Πούτιν και τις σχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης με αυτή τη Ρωσίας.

Βέβαια, το δημοσίευμα μπορεί να είναι γερμανικό, αλλά έχει υπογραφή Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος τουλάχιστον υπενθυμίζει και παλαιότερη δήλωση του φοροτεχνικού των «ασπρόμαυρων», Δημήτρη Πανοζάχου, ο οποίος τονίζει ότι το νομοσχέδιο δεν αφορά μόνο τον Δικέφαλο, αλλά πολλές επιχειρήσεις που χρωστούν.

Βέβαια, το όλο κείμενο αυτό που προσπαθεί να «περάσει», είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση γλυτώνει από εκατομμύρια τον ΠΑΟΚ με τον συντάκτη του να... ξεχνάει να αναφέρει στο κείμενο του ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις με προηγούμενους νόμους έχασαν πολλά εκατομμύρια ευρώ από ομάδες, που όχι μόνο δεν πλήρωσαν τους φόρους και τους τόκους, αλλά όλο το χρέος τους.

Με λίγα λόγια το Spiegel εντέχνως, αντί να προτάσσει το γεγονός ότι το κράτος θα λάβει πολλά εκατομμύρια ευρώ από ελληνικό σύλλογο, δημιουργεί εντυπώσεις υπερτονίζοντας του τόκους, τους οποίους θα γλυτώσει από την ρύθμιση.

Διαβάστε ακόμη...