Η εμπλοκή του υιού Σαββίδη στην ΠΑΕ

Από paokweb.gr: Εδώ και καιρό, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην καθημερινότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρεται σε πολλά ρεπορτάζ η πιθανή εμπλοκή του μεγαλύτερου από τους δύο γιους του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο.
Πηγή: paokweb.gr
Η εμπλοκή του υιού Σαββίδη στην ΠΑΕ

Και σήμερα, ακόμη, αναφέρονται ρεπορτάζ στο γεγονός πως προσανατολίζεται ο Ιβάν Σαββίδης να του δώσει ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια πως τον τελευταία καιρό έχει έρθει πιο κοντά στην ομάδα, συνομιλεί με τα υψηλόβαθμα στελέχη της και θέλει να έχει στενή επαφή μαζί της.

Τα σενάρια είναι πολλά και η αλήθεια είναι πως είναι πιθανό στο μέλλον να εμπλακεί με την ΠΑΕ. Όπως σημειώνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι σε συνάρτηση με το θέμα των χρεών, καθώς πολλοί εκτιμούν πως θέλει να τον βάλει στην ΠΑΕ όταν τελειώσει η υπόθεση των χρεών. Είναι αλήθεια, πως όταν γίνει αυτό, δε θα είναι αντιμέτωπος με παλιές "αμαρτίες", άρα θα είναι πιο εύκολη η εμπλοκή του,

Για το ζήτημα αυτό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, είχε πει πάντως: "Όχι, δεν έχει καμία σχέση δεν σχετίζονται αυτά τα δύο. Δεν είναι ανάγκη να γίνει ο ιδιοκτήτης πρόεδρο Από αυτούς επιλέγονται ή, αξιολογούνται τα στελέχη ο Σαββίδης έχει πολύ ενεργή συμμετοχή στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Όποιος νομίζει ότι δεν ασχολείται πλανάται πλάνην οικτρά, είναι εγγύηση για το μέλλον".

Επίσης, για πιθανή εμπλοκή του, τόνισε ο ίδιος: "Έχει κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο και έχει το μικρόβιο του ΠΑΟΚτσή".

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε και είναι εμφανές πως δεν ήθελε να απαντήσει συγκεκριμένα. Πράγμα, που εκλαμβάνεται θετικό ως προς την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, ιδιαιτέρως τώρα που φαίνεται πως μπαίνει στην τελική του ευθεία, μάλλον θα έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, πως οι δύο γιοι του Σαββίδη είναι τυπικά οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της "ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ" και ο ίδιος ο Σαββίδης έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να αφήσει τον ΠΑΟΚ σε αυτούς. Επομένως, περιμένουμε απλώς την στιγμή...

Διαβάστε ακόμη...