Ραζβάν Ρατς: Ο Mr 103 συμμετοχές

Aπό contra.gr: Ο Ραζβάν Ρατς ξεπέρασε σε συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας τον Λάσλο Μπόλονι και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Το "μυστήριο" με Κάτσε.
Πηγή: contra.gr
Ραζβάν Ρατς: Ο Mr 103 συμμετοχές

Ο Ραζβάν Ρατς άφησε γρήγορα πίσω του τον τραυματισμό του και κατάφερε, τελικά, όχι μόνο να παίξει χθες (29/3) στη νίκη της Ρουμανίας με 1-0 επί των Νησιών Φερόε, αλλά να παραμείνει στο γήπεδο και τα 90 λεπτά.

Ο έμπειρος μπακ του ΠΑΟΚ συνεχίζει, έτσι, να γράφει ιστορία με την Εθνική Ρουμανίας. Δεν "αρκέστηκε" στις 100 παρουσίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και, πλέον, μετά την χθεσινή, 103η συμμετοχή του, ξεπέρασε στην σχετική "λίστα" τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος μετράει 102. Στόχος του 34χρονου αμυντικού από εδώ και πέρα είναι να "πιάσει" τον Ποπέσκου στις 115 συμμετοχές, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο εάν παίξει σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO.

"Μυστήριο" με Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στην χθεσινή (29/3) νίκη της Αλβανίας με 2-1 επί της Αρμενίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός μέσος έχει να παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από τις 7 Σεπτεμβρίου 2014 και τη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της Αλβανίας κόντρα στην Πορτογαλία με 0-1, όπου χρησιμοποιήθηκε για 24 λεπτά.

Και όλα αυτά ενώ ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάτζι, περίπου πριν από ένα χρόνο "αποθέωνε" τον μέσο του ΠΑΟΚ, λέγοντας συγκεκριμένα: "Έχει καλή ποιότητα στην τεχνική. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ανακτά πολλές μπάλες και σουτάρει εύκολα από απόσταση. Από 25 ή 30 μέτρα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον τερματοφύλακα".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...