«Δεν το πιστεύουμε ακόμα...»

Με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook σχολίασε τα επεισόδια του χθεσινού τελικού Κυπέλλου χάντμπολ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Νικολαΐδης. «Δεν το πιστεύουμε ακόμα», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν το πιστεύουμε ακόμα...»

Όσα έγιναν στον χθεσινό τελικό Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ σχολίασε με μήνυμά του στο facebook ο Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Ο ίντερ των «κιτρινόμαυρων» ανάρτησε μια φωτογραφία του Χριστόφορου Μπακαούκα στα κάγκελα της εξέδρας, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Πυλαία και σχολίασε:

«Δεν θέλω να πω ποιος φταίει και τι. Θέλω αυτή τη φωτογραφία να καταλάβουν πολλοί. Μας είχε μείνει ο κόσμος και η υπερηφάνεια μας και δεν μπορέσουμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους μας και στους φιλάθλους μας που τόσο θέλαμε. Και ύστερα από τόσες δύσκολες μέρες βρεθήκαμε μέσα σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και καταλήξαμε τρεις ώρες μετά να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον δικό του. Πραγματικά δεν το πιστεύουμε ακόμα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...