Έτσι εξηγεί η ΠΑΕ το θέμα του Ρατς

Από paokweb.gr: Ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ο τραυματισμός του Ράζβαν Ρατ και το κατά πόσο ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Εθνική Ρουμανία.
Πηγή: paokweb.gr
Έτσι εξηγεί η ΠΑΕ το θέμα του Ρατς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή ακούγονται πολλά σχόλια και κριτικές για τον παίκτη αλλά και τη στάση της, πήρε επίσημα θέση.

Καταρχάς, σημειώνει πως οι διεθνείς κανονισμοί δεν επιτρέπουν να μην επιτρέψει σε ποδοσφαιριστή -έστω και τραυματία- να πάει στην του Εθνική του Ομάδα. Για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση, η ευθύνη της αποθεραπείας ανήκει στο ιατρικό τιμ της Εθνικής.

Εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό και εύλογη απορία για το πόσο μπορεί να το αποδεχτεί αυτό ένας σύλλογος, αλλά είναι αλήθεια πως αυτό ισχύει. Γύρω από αυτό το πλαίσιο, τονίζουν πως αποτελεί μόνιμο και διεθνές πρόβλημα οι σχέσεις συλλόγων-εθνικών και πολλές φορές έχουν διαφορετική άποψη για το πως διαχειρίζονται τους παίκτες της ομάδας.

Ως προς τον τραυματισμό του, εξηγούν πως ο Ρατ έπαθε μια μικρή θλάση πρώτου βαθμού, αποθεραπεύεται σε 7-15 μέρες ανάλογα με τον οργανισμό. Γι' αυτό, επειδή το 10ήμερο έπεφτε οριακά στο ματς της Εθνικής Ρουμανίας τον κράτησαν και ο γιατρός του έδωσε το "ΟΚ" να αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, υπογραμμίζουν πως είναι εξίσου τιμητικό να έχει η ομάδα παίκτες σαν τον Ρατ που να είναι τόσο απαραίτητοι στις ομάδες τους.

Και αναφέρουν πως, ο Ρουμάνος μπακ έχει παίξει και σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τραυματισμό, πράγμα που αποδεικνύει τη θέληση του να προσφέρει και να μην κάθεται στον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν ήταν έτοιμος, θα ήταν δύσκολο να παίξει, ενώ πιθανότατα θα πάθαινε υποτροπή. Μένει να φανεί πώς θα είναι όταν επιστρέψει και αν είναι έτοιμος 100% για την Ξάνθη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...