Τρέχουν άμεσα τα διαδικαστικά για τη ρύθμιση των χρεών

Μετά τη ρύθμιση νομοθετικού περιεχομένου της περασμένης Παρασκευής, που επιτρέπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποπληρώσει τα χρέη της προς το Δημόσιο καταβάλλοντας μόνο το πρωτογενές κεφάλαιο της οφειλής, από σήμερα θα ξεκινήσουν τα διαδικαστικά.
Πηγή: sentragoal.gr
Τρέχουν άμεσα τα διαδικαστικά για τη ρύθμιση των χρεών

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει αποσύρει τις προσφυγές που είχαν κατατεθεί στο παρελθόν, 43 στον αριθμό, που κρατούσαν «παγωμένα» τα χρέη, και στη συνέχεια να επιβεβαιωθεί από την Εφορία και πάλι το πρωτογενές κεφάλαιο. Ταυτόχρονα, οι επιτελείς του Δικεφάλου θα ενημερωθούν και για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούν, προκειμένου να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση.

Οι δύο εκκρεμότητες

Η επιστροφή των διεθνών θα φέρει στο προσκήνιο και δύο ανοιχτά θέματα, στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Το πρώτο έχει να κάνει με την παρακολούθηση των τερμάτων που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ και την ανάλυσή τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τα λαθη και να κλείσει ο ΠΑΟΚ μία μεγάλη ανοιχτή φετινή πληγή. Το δεύτερο έχει να κάνει με τις ανώνυμες εκθέσεις των παικτών, στις οποίες θα κληθούν να γράψουν τις σκέψεις τους για την ομάδα και το τι έχει συμβεί έως τώρα.

«Αναγέννησε τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Ο εκπρόσωπος του Νομπόα, Λεονίντ Ιστάρτι, μιλώντας στη Μολδαβία δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί πιο στενά με τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ αναγεννιέται από τις στάχτες του χάρη στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι σε θέση πλέον να σηκώσει τον σύλλογο. Αυτή η ομάδα διοικείται από ικανούς ανθρώπους. Πάντα είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτό το κλαμπ. Εχει ενδιαφέρον και κύρος» τόνισε.

Επιστροφή στο γήπεδο

Μετά από μια μέρα ρεπό, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα (στις 6:00) για την αντίστροφη μέτρηση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί -στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής- την Ξάνθη στην Τούμπα, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να περιμένει την επιστροφή των διεθνών, προκειμένου από την Τρίτη να γίνει και ένα κομμάτι προπονήσεων παρουσία όλων των παικτών.

Το θετικό για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι πως οι απουσίες λόγω τραυματισμών έχουν μειωθεί αισθητά, με τον Χένβιγκες Μαντούρο να έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις χωρίς τον νάρθηκα που φορούσε για σχεδόν 1,5 μήνα. Ο Ολλανδός μέσος, όπως και ο Ρικάρντο Κόστα, δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τιμωρίας, καθώς κανείς από τους Βίτορ και Παπαδόπουλο δεν έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή (έχουν συμπληρώσει επτά κάρτες). Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Γλύκο, που έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι μέσα στο 2015.

Διαβάστε ακόμη...